Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Hrozná pomsta českého expolicajta (38) v Sydney: Svoju bývalku znásilnil a doriadil na nepoznanie!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

SYDNEY - V austrálskom Sydney sa koná súd s Čechom, ktorý podľa obžaloby použil vlani v júni proti svojej bývalej priateľke paralyzér, spútal ju, ostrihal jej vlasy a sexuálne zneužil. Podľa britského denníka Daily Mail je obvineným bývalý policajt Pavel Svanda (38). Verdikt by mal padnúť v septembri.

Slovák surovo znásilnil a ukameňoval dievčinu (18) v Leeds: O 3 mesiace ho chytili na Slovensku!

Muž údajne svoju bývalú partnerku v Austrálii vystopoval a čakal na ňu pred jej bydliskom. Žena prisľúbila, že zváži, či muža prevedie po Sydney. Potom už ale na jeho pokusy o kontakt nereagovala. Muž sa znovu objavil po dvoch dňoch.

Žena ho v domnení, že ide o niekoho iného, ​​vpustila bzučiakom. Jej niekdajší priateľ jej potom podľa súdnych dokumentov zapchal rukami ústa, vtiahol ju do bytu, kde ju ochromil paralyzérom, do úst jej dal kolík, spútal ju, ostrihal jej vlasy britvou a nožnicami a niekoľkokrát sexuálne zneužil.

Zatkli ho o dva dni neskôr. Minulý mesiac sa podľa Daily Mail k týmto činom priznal. Ešte predtým z väzenia svoju bývalú priateľku kontaktoval s prosbou o odpustenie a ponúkol jej 2000 austrálskych dolárov (cca 1350 eur), pokiaľ svoje obvinenia stiahne.

Viac o téme: NapadnutieExpriateľkaSúd ČechSydney
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu