Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Rande krásky na FOTO ukončili holohlaví bitkári: Jej priateľ vraj vyzeral ako utečenec!

Takto doplatilo nevinné dievča na aktuálnu napätú situáciu okolo utečencov. Zobraziť galériu (2)
Takto doplatilo nevinné dievča na aktuálnu napätú situáciu okolo utečencov. (Zdroj: Facebook)

SEGEDÍN – Situácia v strednej Európe sa vyostruje, po nedávnych informáciách o napadnutí tínedžerky na festivale v Detve, sociálnymi sieťami otriasol ďalší podobný prípad. Tentokrát sa incident odohral v susednom Maďarsku. Skupina holohlavých mužov napadla mladý párik, inak pekná slečna skončila so zlomeninou lícnych kostí a poriadnymi modrinami.

Uplynulý víkend sa v maďarskom Segedíne uskutočnil Wake Up Color Festival, na ktorom sa odohrala nepríjemná udalosť. Skupina holohlavých mužov napadla mladú dvojicu po tom, čo si domysleli, že muž v tomto páre je utečenec. Tento prípad teraz rezonuje médiami našich južných susedov, nakoľko obyvateľstvo sa stavia rovnomerne na jednu i druhú stranu. 


Vyholený mladík zlomil na festivale v Detve dievčine (22) sánku: Nadával jej do utečenkýň


V sobotu večer po oficiálnom programe na festivale kráčal mladík so svojou priateľkou a jej bratom domov. V tom za nimi dobehol holohlavý muž oblečený v čiernych farbách a začal maďarského občana mlátiť. Ďalší „národne cítiaci“ sa pridali. Než mu dievča na fotografii stihlo povedať, že jej priateľ nie je imigrant, dostala aj ona.

Útočníci údajne na mladíka kričali, aby „odišiel z krajiny“ a pri tom ho bili. Keď skončili, okamžite utiekli. Polícia po nich pátra a prípad vyšetruje, zatiaľ bez úspechu. Na Facebooku rodina dievčiny zverejnila fotografiu, na ktorej vidno škody, aké útočníci napáchali s informáciou, že slečnu čaká operácia.

Egyetemista lány,pont olyan mint a tied,az enyém. Szombat este, a bátyja és a barátja társaságában célpontja lett 3,...

Posted by Sajóné Mákos Edit on 19. júl 2015

Ústa má zošité, lícne kosti rozdrvené. Ráno ju operujú. Blahoželám im a nepochybujem o tom, že život nikomu nezostane nič dlžný. Boli tam viacerí a a možno sa nájdu ľudia, ktorým česť nedovolí zostať ticho. Prosím tých, ktorí chcú pomôcť, aby to urobili, vyzýva zrejme príbuzná žena. 

Ozval sa aj brat napadnutej dievčiny. „Včera v noci sme mali mierny incident, pár veľmi silných chlapíkov zmlátilo moju sestru, pretože sa im nepozdával jej priateľ. Má zlomené lícne kosti, oči opuchnuté, sotva vidí. Našťastie, zuby má všetky. K incidentu došlo okolo polnoci. Ak niekto niečo videl, alebo vie, kto to bol, alebo si spomenie, ako vyzerali, prosím, napíšte mi,“ vyzýva svojich priateľov na Facebooku.

Takto doplatilo nevinné dievča
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: NapadnutieUtečenciMigrantiútok v Maďarsku
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu