Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Obhajoba matky roka: Jej syn je sexuálne monštrum, no podľa nej... je všetko inak!

Basam Syed
Basam Syed (Zdroj: polícia)

NEW YORK - Sladký poklad! To si o svojich deťoch myslí väčšina rodičov, ale niekedy by bolo dobré, keby prehodnotili svoj zaslepený názor. Rozhodne by to mala urobiť istá matka, ktorej syn je chodiacim stelesnením problémov a podľa polície je najlepšie, keď sedí za mrežami a nepotuľuje sa na verejnosti, ale ona ho stále vidí, ako toho najlepšieho chlapca. To, že jej synáčik neustále obťažuje ženy, za čo ho už 28-krát zatkli, je podľa nej iba dôsledok dnešnej doby, ktorá nepraje šťastnému hľadaniu partnerky.

Prečítajte si aj: FOTO nadsamca, ktorý sexom odháčkoval 350 Češiek: Ako Jaro lákal ženy a jeho nekresťanský cenník!

Registrovaný sexuálny delikvent Basa Syed (35) stlačil v utorok v newyorskom metre zadok jednej z cestujúcich, a to napriek tomu, že je ešte stále v podmienke. Jeho matka však trvá na tom, že jej syn iba hľadá tú správnu ženu. "Nie je ľahké nájsť si manželku a mať deti," vyhlásila pre portál nydailynews.com. "Má byť Pakistanka a moslimka," dodala.

Syeda za jeho incident v metre zatkli a naprešiel tak ešte ani rok odvtedy, čo si pri inej jazde šúchal genitálie o zadok ženy, za čo ho súd uznal vinným. Muž ale nemá na rováši iba sexuálne priestupky, ale aj drogové delikty či vlámania. Okrem toho vraj strčil jazyk do úst štvorročného chlapca a chcel sa s ním bozkávať.

"Ako môže pobehovať takýto chlap po uliciach? Niečo je tu zle," okomentoval udalosti policajný zdroj.

Syeda, ktorého po krátkom pobyte vo väzení prepustili vo februári, bol zatknutý 11. marca za napadnutie svojej priateľky. V rovnakej dobe ho obvinili z pohlavného zneužitia jej syna, ale aj tak zostal na slobode.

Matka sériového kriminálnika hovorí, že jeho trestný register vôbec nevytvára o jej synovi pravdivý obraz. "Nepotrebuje pomoc," povedala. "Nie je s ním nič v neporiadku."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu