Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nepochopiteľné VIDEO školáka (10): Chlapec prehovoril o tom, ako prišiel o panictvo

Chlapec už prežil prvý sex
Chlapec už prežil prvý sex (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Na internete koluje veľmi kontroverzné video, na ktorom sa malý chlapec rozrozprával o tom, ako prišiel o panictvo. Obsahuje znepokojujúce explicitné zábery, ktoré sú absolútne nevhodné pre deti jeho veku.

Na záberoch sa s desaťročným chlapcom rozpráva neznámy muž, ktorý ho vyzýva, aby prehovoril. Školák v rozhovore prezradil podrobné detaily toho, ako sa z neho "stal muž". Svoj prvý sex mal vraj s dievčaťom v uličke neďaleko parku. Potom sa postavil a názorne predviedol, ako akt prebehol. Muža v pozadí to strašne pobavilo.

"Povedala mi, aby sme išli na vec. Ja na to, že sa najprv musím vzrušiť. Dala si dolu nohavice a začal som. Keď som sa vzrušil, vošiel som do nej." To je len úryvok z toho, čo zaznelo z úst malého Afroameričana. So sexuálnym zážitkom, ktorý nedávno prežil, mal rozhodne ešte dobrých pár rokov počkať.

"Tento chlapec nie je emocionálne ani vedomostne dostatočne zrelý na to, aby dokázal vstrebať a celkom pochopiť takúto skúsenosť, aby pociťoval empatiu k nejakému dievčaťu, alebo aby si vedel predstaviť možné následky tohoto činu," uviedla odborníčka na vývoj dieťaťa Amanda Gummerová.

Video je nevhodné pre maloleté osoby a osoby s citlivou povahou

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu