Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Exšéf aeroliniek prišiel s kontroverzným tvrdením: MH 370 napadli hackeri, potom zostrelili USA!

 Lietadlo spoločnosti Malaysia Airlies
Lietadlo spoločnosti Malaysia Airlies (Zdroj: news.com.au, SITA)

PARÍŽ - So šokujúcou teóriou prišiel francúzsky spisovateľ Mark Dugain, bývalý šéf aeroliniek Proteus. Podľa neho za zmiznutím malajzijského Boeingu z marca 2014 stoja Spojené štáty a práca neznámych hackerov.

Mark Dugain uverejnil svoje presvedčenie v týždenníku Paris Match. Let spoločnosti Malaysia airlines číslo MH370, ktoré smerovalo z Kuala Lupmur do Pekingu, zmizol nad Indickým oceánom 8. marca tohto roka. Na palube bolo 239 pasažierov. Do teraz sa nevie, kde lietadlo spadlo a či vôbec spadlo. Rovnako nie sú známe ani žiadne správy o pasažieroch.

Exšéf aeroliniek vo svojich úvahách hovorí, že let napadli hackeri a potom ho zostrelili americké vojenské zložky. Tvrdí, že neznáme osoby napadli systém Boeingu 777.  Lietadlo následne zostrelili z ostrova Diego Garcia, ktorý kontrolujú Briti v Indickom oceáne.

Svoju odvážnu teóriu si aj overil počas toho, keď letel na Maledivy a hovoril s miestnymi obyvateľmi. "Videl som obrovské lietadlo, ktoré nám letelo nad hlavami prinízko. Videl som červené a modré pásy na bielom podklade," cituje denník Mirror miestneho rybára, ktorého výpoveď potvrdili viacerí.

Ako Dugain uviedol, v jednom rozhovore mu britský dôstojník dohováral, aby sa do vyšetrovania zmiznutého lietadla neplietol. Autor odvážneho článku prirovnal útok na lietadlo tomu z 11. septembra na Svetové obchodné centrum v New Yorku.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu