Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Dráma, z ktorej tuhne krv v žilách: Znásilnená a dobodaná kráska (†30) sa plazila nocou nahá!

Eliza a jej vrah Nicu Cristea Zobraziť galériu (4)
Eliza a jej vrah Nicu Cristea (Zdroj: FB)

BUKUREŠŤ - Mladej žene z Rumunska sa stalo osudným stretnutie s neznámym mužom, ktorého spoznala na Facebooku. Namiesto toho, aby si spolu užili pekný romantický večer, ju zaviezol do lesa, znásilnil a pokúsil sa zabiť. Dievčina však mala ešte toľko síl, aby sa doplazila nahá na cestu, privolala pomoc a vyjavila meno zvrhlíka. Napriek snahe lekárov sa ju nepodarilo zachrániť.

Eliza Dragneová sa na Facebooku zahľadela do 29-ročného Nicu Alin Cristea, ktorý jej tvrdil, že je humanitný pracovník a stará sa o osirotené detí. V skutočnosti išlo o čerstvo ženatého stavebného robotníka, ktorý presvedčil Elizu, aby si s ním dala rande a nechala sa odviezť jeho autom.

Namiesto do dohodnutého baru ju však vzal do prírody na juhu Rumunska, kde ju podľa polície napadol, surovo zbil, znásilnil, škrtil a opakovane bodol do krku skrutkovačom. Keď si myslel, že je mŕtva, zobral jej mobil, prihlásil sa do jej účtu na Facebooku a zmazal všetky správy, ktoré jej napísal. Potom ju pohodil v poli.

Eliza Dragneová
Zobraziť galériu (4)
Eliza Dragneová  (Zdroj: FB)

Eliza, ktorá napriek Cristeaovým predpokladom prežila, sa doplazila nahá na hlavú cestu a podarilo sa jej upútať pozornosť okoloidúceho vodiča. Ten privolal políciu a záchranku. Vyšetrovatelia predpokladajú, že kým sa dostala až sem, musela sa vliecť približne dve hodiny.

Vzhľadom na rozsah zranení bol privolaný vrtuľník, ktorý ju previezol do nemocnice v hlavnom meste Bukurešti. Krátko po príchode do zdravotníckeho zariadenia upadla do kómy a napriek snahe lekárov zomrela. Ešte predtým však odhalila totožnosť útočníka, po ktorom by možno polícia len márne pátrala. Dievčina totiž svoj rodiaci sa internetový vzťah pred rodinou a priateľmi tajila.

Nicu Cristea
Zobraziť galériu (4)
Nicu Cristea  (Zdroj: FB)

Medzitým policajti vystopovali Cristea, a keď prišli k jeho domu, našli ho uprostred oslavy mesačného výročia so svojou manželkou Elenou (28). Spočiatku popieral, že sa s obeťou stretol, ale po tom, čo mu povedali, že žila dostatočne dlho na to, aby ho obvinila, musel začať spievať inú pesničku. Sudca rozhodol o jeho vzatí do väzby. Po správach o zatknutí sa na polícii prihlásili aj ďalšie ženy, ktoré v minulosti napadol a znásilnil.

Elizina matka súhlasila, aby orgány jej dcérky po smrti darovali. Lekári uviedli, že vďaka nim zachránili tri ďalšie životy.

Nicu Cristea s manželkou Elenou.
Zobraziť galériu (4)
Nicu Cristea s manželkou Elenou.  (Zdroj: FB)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu