Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Chlapec (13) chcel sex so spolužiačkou (12): Keď sa nechcela podvoliť, surovo ju dobil!

Incident sa mal stať na týchto miestach
Incident sa mal stať na týchto miestach (Zdroj: foto: tv joj)

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM – Škandál zo základnej školy v Novom Meste nad Váhom. Siedmak údajne napadol 12-ročnú spolužiačku a chcel od nej sex. Dievčina sa zľakla a usilovala sa mu vytrhnúť. Chlapec na ňu zaútočil, pričom jej roztrhal oblečenie a surovo ju bil do tváre.

Incident sa stal po vyučovaní, malo to byť za obchodným domom v meste. Trinásťročný žiak chcel pohlavný styk s o rok mladšou spolužiačkou. Dievča sa vyľakalo, chlapcovi sa nechcelo podvoliť, čo viedlo k jeho agresii a nasledovala surová bitka. "Vypýtal si od nej sex a keď mu nedala, tak ju dobil," opísala nešťastná mama dievčaťa pre Tv Joj.   

Dievčaťu sa nakoniec podarilo utiecť, išla rovno domov. Podľa slov mamy, jej dcérka došla zo školy s rozbitou perou a roztrhaným oblečením. "Samozrejme, že sa nepriznala," povedala mama. 

Školáčka sa najprv hanbila a o otrasnom zážitku nechcela hovoriť. Doma povedala, že sa hrala s kamarátkami a úraz sa jej stal počas hry. Mama roztrhané veci vyhodila. K lekárovi s drobnými zraneniami nešli. Dcérka sa však onedlho zverila, čo sa jej stalo.

Chlapcova mama vidí vec inak

Mama chlapca, ktorý mal dievčatko napadnúť, tvrdí opak. Podľa jej slov malo napadnúť dievča jej syna. "Nie je to pravda, vymyslela si, že ju môj syn znásilnil," hovorí chlapcova matka pre televíziu.

Mama napadnutého dievčatka kontaktovala aj riaditeľa školy, no ten sa od incidentu dištancoval. Svoju dcéru zo školy vybrala, pretože sa jej údajne ostatní spolužiaci vyhrážali.

Prípadom sa už zaoberajú trenčianski policajti. "Prijali sme trestné oznámenie, pričom v zákonnej lehote v danej veci rozhodneme," informoval hovorca trenčianskych policajtov Pavol Kudlička.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu