Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Putin už je v Soči: Odporučil sex 40-krát za deň, skončilo to dohryzeným kolenom!

Putin sa predvádzal
Putin sa predvádzal (Zdroj: SITA)

SOČI - Ruský prezident Vladimir Putin navštívil dnes v Soči rehabilitačné stredisko pre leopardov perzských. Predstaviteľov Medzinárodného olympijského výboru tam osobne odviezol na aute značky Lada Niva.

 Šéf Kremľa vstúpil do leopardej klietky a vzal si do náruče šesťmesačné mláďa s menom Hrom. Ocenil sexuálnu zdatnosť leopardov, keď sa dozvedel, že sa v istom období môžu páriť až 274-krát za týždeň.

"Vezmite si príklad," povedal Putin jednému z prítomných novinárov, napísal denník Moskovskij Komsomolec.

Leopardík Hrom, rozrušený davom sprevádzajúcim Putina, napokon stratil nervy a zaútočil na novinárov, uviedla agentúra RIA Novosti. Jedného poškriabal, druhého pohrýzol do kolena. Mláďa musel napokon upokojovať samotný Putin, známy milovník zvierat.

Leopardie rehabilitačné centrum v Soči navštívil Putin už niekoľkokrát od jeho otvorenia v roku 2009. V súčasnosti sa v ňom starajú o šiestich dospelých leopardov perzských a štyri mláďatá. Cieľom je vypustiť šelmy do kaukazských hôr, kde ich populácia vyhynula. Leopard perzský je ohrozeným druhom. Vo voľnej prírode žije podľa odhadov najviac 1200 kusov, najmä v Iráne, Afganistane a Turkménsku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu