Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Pekná knihovníčka (33) neodolala: Študentovi (16) vnútila sex a doniesla kondómy!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: facebook, news12)

NEW YORK - Tínedžer, ktorého prenasledovala knihovníčka pracujúca na strednej škole, do ktorej chodil, si môže vydýchnuť. Polícia na ňu pripravila pascu, keď išla do jeho domu, aby si s ním konečne užila sex a zatkla ju. Mladá žena sa pri nasadzovaní želiezok rozplakala.

Podľa vyšetrovateľov sa na Marisu Antonovú zamerali v máji minulého roka po tom, čo istý nemenovaný študent nahlásil, že mu knihovníčka posiela explicitné sms-ky a e-maily. Najprv bol šťastný, že s ním flirtuje staršia žena, ale postupom času začal byť jej prenasledovaním znepokojený. Zašlo to až ďaleko, že sa zastavila u neho doma, pritlačila ho k posteli a spýtala sa, či "je toto to, čo chceš," a stiahla si nohavice.

Chlapec však zostal z jej reakcie vykoľajený a zmätený. Na dôvažok mu neskôr zaslala dve fotografie svojich obnažených pŕs a prosila ho, aby ju navštívil. V mladíkovi skrslo podozrenie, že chce na ňom vykonať minimálne orálny sex alebo sa s ním vyspať, a tak sa cítil pod čoraz väčším tlakom, ktorý ho nakoniec prinútil vyhľadať pomoc polície.

Tá sa na ženu pripravila, a keď vošla do domu aj s kúpenými kondómami, už na ňu čakala. Knihovníčka, ktorá sa obávala prezradenia a chlapcovi ešte predtým povedala, aby vymazal všetku ich konverzáciu, sa tak ocitla v rukách zákona, čo sa jej veľmi nepáčilo. Jej prvou reakciou bol plač. Na súde sa k svojmu prečinu priznala a teraz čaká, aký rozsudok nad ňou vynesú. Informoval portál dailymail.co.uk.

Pekná knihovníčka (33) neodolala:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: facebook, news12)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu