Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Sexi matematikárka (23) sa rada fotila polonahá a písomky opravovala "nahúlená"!

Carly ako učiteľka rozhodne nepôsobí Zobraziť galériu (2)
Carly ako učiteľka rozhodne nepôsobí (Zdroj: newswhip.com)

AURORA - Carly McKinneyová je učiteľkou matematiky na strednej škole v Colorade. A taktiež vášnivou užívateľkou mikroblogovacej siete Twitter. Tu však nastáva "menší" problém, pretože blondínka na ňom najradšej zverejňuje fotky, ktoré ju zachytávajú v tých najnevhodnejších pozíciach.

Dvadsaťtriročná Američanka rada fotí samú seba. Väčšinou je pri tom polonahá, alebo fajčí marišku. Ako dokazuje nasledujúca koláž nemá v sebe kúska hanby. Zábery sú dokonca okorenené veľavravnými komentármi. "Nahá. Vlhká. Nahúlená," píše sa v jednom z nich.

Sexi matematikárka (23) sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: newswhip.com)

Carly sa taktiež priznala k tomu, že častokrát opravovala písomky svojich žiakov v dobe, keď bola pod vplyvom drog. "Trávu" bežne prevážala vo svojom aute a samozrejme sa tým nezabudla pochváliť na webe, uvádza Daily Mail.

Učiteľka sa bráni, že išlo len o "paródiu". Niektoré z fotografií vraj navyše ani nevznikli jej vlastnou zásluhou, ale sú dielom kamarátky, o ktorej ani nevedela, že ju fotí. Ani tieto argumenty ale neobstáli a škola ju suspendovala až do doby, kým celú záležitosť riadne nevyšetrí.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu