Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Pekná učiteľka neodolala: Zvádzala študentov a mala s nimi sex!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: myspace.com)

FOREST ACRES - Mladícky pôsobiacu stredoškolskú učiteľku z Južnej Karolíny zatkli minulý týždeň po tom, čo sa priznala, že mala sex so študentom. Ako sa však neskôr ukázalo, zjavne jej to nestačilo a schôdzku mala aj s iným tínedžerom.

Kinsley Wentzkyovú (34) zatkli a obvinili zo sexuálneho deliktu, za ktorý môže skončiť za mrežami až na 5 rokov. Po zaplatení kaucie vo výške 10-tisíc dolárov ju však prepustili na slobodu.

Subtílna blondínka, ktorá na škole učila angličtinu už sedem rokov, mala mať sexuálny vzťah so 17-ročným žiakom v čase okolo 20. decembra vo svojom dome v meste Forest Acres. A to aj napriek tomu, že je vydatá a má dve deti.

Údajná aféra s druhým študentom sa dostala na svetlo sveta, keď rodičia obete zatelefonovali riaditeľovi školy 27. decembra. Na Nový rok chlapca aj učiteľku vypočula polícia.

Napriek tomu, že v Južnej Karolíne platí zákon, ktorý stanovuje súhlas so sexom od 16 rokov, v prípade učiteľov alebo iných dospelých, ktorí pracujú na pozícii autority v školstve, sa nevzťahuje. Žena si tak spôsobila problémy nielen v súkromní, ale aj v zamestnaní. Zo školskej webstránky už stihli odstrániť jej profil.

Pekná učiteľka neodolala: Zvádzala
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: myspace.com)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu