Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Smutný koniec medveďa: Usmrtili ho, lebo zjedol pozostatky vraha!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

KAMLOOPS - Zamestnanci kanadského úradu na ochranu životného prostredia zámerne usmrtili medveďa čierneho, ktorý podľa ich presvedčenia zjedol pozostatky odsúdeného vraha. Napísala o tom dnes agentúra AP.

Minister životného prostredia kanadskej provincie Britská Kolumbia Terry Lake dnes oznámil, že opis medveďa zodpovedal šelme, ktorú videli strážiť skrýšu, obsahujúcu ľudské pozostatky.

Minister dodal, že zviera museli usmrtiť, lebo medvede si pamätajú zdroje potravy. Predstavitelia úradu na ochranu životného prostredia majú podozrenie, že medveď čierny, nazývaný aj medveď baribal, vytiahol telo Roryho Wagnera (54) z auta, keď zomrel na odľahlej ceste používanej drevorubačmi.

Wagner sa v roku 1994 priznal k vražde druhého stupňa. On a dvaja ďalší ľudia boli obvinení zo zabitia muža, ktorý podľa ich mienky sexuálne napadol člena ich rodiny. Wagner si odpykal trest a prepustili ho.

Wagnerova nezvestnosť bola nahlásená 23. mája. Polícia uviedla, že jeho smrť nepokladá za podozrivú. Poľovníci našli miesto s autom minulý týždeň.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu