Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Šok pri močení: Polonahého Švéda prekvapil medveď!

Medveď našťastie na Akessona nezaútočil
Medveď našťastie na Akessona nezaútočil (Zdroj: YouTube)

LJUSDAL - Príroda sa niekedy stáva strojcom neuveriteľných príhod. Jedna taká sa stala aj 61-ročnému Švédovi, ktorý si si manželkou na pár dní vyšiel do svojho letného domčeka v lesoch. Vo chvíli, keď si uľavoval, sa pri ňom zjavil medveď.

Nie vždy je vykonanie potreby vo voľnej prírode tou najlepšou voľbou. Minulú nedeľu večer sa o tom presvedčil Ola Akesson. Pri močení na jednom z brehov rieky si všimol mláďa losa. "Zavolal som na ženu, aby ho natočila na iPad. Ona vtom ale s hrôzou vykríkla, že je za mnou medveď," povedal pre spravodajský server The Local.

Dovolenkár sa otočil a hneď zbadal veľkého medveďa, ktorý stál zhruba meter a pol od neho. "Mohol som sa natiahnuť a dotknúť sa ho. Bol naozaj blízko," opisuje nebezpečnú situáciu Akesson.

Vzápätí stratil rovnováhu a spadol na zem. Jeho žena všetko z verandy natáčala a pritom sa jej z úst vinula spŕška sprostých slov. "Si hlúpy? Utekaj preboha," kričala na svojho muža.

Medveď, ktorého zrejme viac ako Ola zaujal malý los, zmätene pribehol k vode, cestou skolil figúru labute a potom zmizol v lese. Akesson medzitým vstal a iba v spodnej bielizni utiekol naspäť do domu, napísal portál Novinky.cz.

Manželia Akessonovci napriek nepríjemnému zážitku neplánujú v chate vybudovať záchod, aby tak v budúcnosti predišli podobným stretnutím s divokými zvieratami. "Bola to šanca jedna ku miliónu. Pochybujeme, že sa niečo také bude ešte niekedy opakovať," dodal na záver Ola.

Medveď napadol močiaceho muža

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu