Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Obrovská tragédia: Daisy oslávila šieste narodeniny a potom zomrela!

Daisy zomrela pod kolesami auta
Daisy zomrela pod kolesami auta (Zdroj: expressandstar.com)

WOLVERHAMPTON - Šesťročná Daisy May Brooksová sa hrala pred domom s darčekmi, ktoré práve dostala k svojim narodeninám. Bola tak pohrúžená do novej zábavky, že si nevšimla prichádzajúce auto. To do nej narazilo.

Rodičia dievčatka mu minulú sobotu vystrojili narodeninovú oslavu, ktorej sa zúčastnili členovia rodiny a približne dvadsať detí z okolia. Krátko po jej skončení sa Daisy hrala pred domom s hračkami, ktoré dostala.

Okolo piatej popoludní ju zrazila Honda Civic, ktorú šoférovala tridsaťdeväťročná vodička. May utrpela mnohopočetné zranenia a po prevoze do nemocnice zomrela. Príčina tragickej nehody sa vyšetruje.

"Prežila nádherný deň. Nevieme, ako k tej nehode došlo. Lekári aj sestry robili čo mohli, ale bohužiaľ ju nezachránili. Na dcérku nikdy nezabudneme," povedala zdrvená mama Helen.

Na miesto nehody ľudia začali nosiť kvety a plyšové hračky. "Daisy bola veľmi obľúbená. Stále sa smiala. Neviem, ako bez nej budeme žiť. Je to celé ako nočná mora," dodal smutne otec Simon. O smutnom prípade informoval portál tn.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu