Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Slotov exposlanec v problémoch: Vinia ho z toho, že zabil chodca!

Zobraziť galériu (2)

TRNAVA – Exposlanec SNS Jozef Ďuračka mal minulý štvrtok v Trnave vážnu dopravnú nehodu. Podľa denníka Plus jeden deň mal zraziť na ceste ležiaceho Romana Masaryka (†37).

Polícia sa k prípadu vyjadrovať nechce, jasné je len, že vyšetruje smrť mladého Trnavčana. „Vo štvrtok sa v Trnave stala dopravná nehoda, pri ktorej došlo k usmrteniu chodca,“ potvrdila trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

Neskôr dodala, že dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania, no podľa doposiaľ zistených informácií vodič osobného motorového vozidla pravdepodobne prešiel po ležiacom chodcovi. Podľa náčelníka trnavskej mestskej polície je na celý prípad uvalené informačné embargo.

Slotov exposlanec v problémoch:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)


Jediný kto sa k tragickej smrti vyjadril, je Romanova sestra. Ako píše denník, nebohému vraj chýbalo domov  50 metrov, auto ho zrazilo na Kozáckej ulici. Romanova rodina tvrdí, že exposlanec po nehode odišiel auto skryť do garáže a až potom zavolal policajtov, ktorým tvrdil, že Romana našiel na zemi zbitého a dokopaného.
Polícia vyzvala Ďuračku aby im umožnil prehliadku auta. Tereňák niesol na sebe stopy nárazu a putoval na expertízu. Ďuračka sa údajne k tomu, že zrazil človeka priznal až na druhý deň, no stále tvrdí, že muž už ležal na zemi. 

Politik bol poslancom SNS, v posledných voľbách kandidoval za stranu Anny Belousovovej.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu