Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tragédia na Vltave: Krásnej Louise (†19) odrezala skrutka nohu!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: seychellesreality.blogspot.com)

PRAHA - Bola mladá, krásna a rada sa bavila. Život Lousy (†19) v stredu nečakane preťalo nešťastie, ktoré sa stalo na rieke Vltava. Dievčina vypadla z motorového člna, na ktorom sa viezla s priateľmi. Z vody ju ešte vytiahli živú, krátko nato ale podľahla ťažkým zraneniam, ktoré utrpela.

Posádku na malej lodi tvorila skupina kamarátov, ktorí si so sebou vzali aj niekoľko fliaš alkoholu. Zábava bola v plnom prúde, keď sa to stalo. Louisa sedela na prove a neudržala sa na rozhojdanej lodi. "Chlapci začali blbnúť. Machrovali pred dievčatami. A zrazu vypadla," povedal pre Blesk.cz jeden z účastníkov plavby.

Mladá študentka sa pod hladinou dostala pod loď, kde jej lodná skrutka amputovala nohu. Keď ju vytiahli z rieky von, ešte podľa očitých svedkov žila. Záchranka dorazila na miesto tragédie krátko pred pol ôsmou večer. Vo veľmi vážnom stave Louisu previezla do motolskej nemocnice. Tam krátko nato zomrela.

Polícia prípad vyšetruje pre podozrenie z usmrtenia z nedbanlivosti. "Nebudeme zatiaľ komentovať, s akými vyšetrovacími verziami pracujeme," uviedla hovorkyňa Andrea Zoulová. Podľa nej kriminalisti celú noc zaisťovali stopy a vypočúvali svedkov. Na mieste bol aj policajný psychológ kvôli zlému psychickému stavu zúčastnených.

Lousini kamaráti špekulujú, že dievčina mala pár dní pred smrťou zlú predtuchu. 18. mája totiž na svoj facebookový profil umiestnila fotky anjelikov. Či išlo o náhodu alebo nádejná modelka naozaj tušila, že sa stane niečo zlé, už nezistia.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu