Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Šialenec napadol dievčinu na priechode, oblial ju kyselinou!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/ČESKÉ BUDĚJOVICE - Brutálnymi pomstami z islamského sveta sa možno inšpiroval muž v Českých Budějoviciach. V stredu popoludní tam na priechode pre chodcov napadol mladú ženu a oblial ju neznámou agresívnou látkou, pravdepodobne kyselinou! Našťastie, netrafil presne.

"Včera, tridsať minút po štvrtej hodine, došlo na priechode pre chodcov pred obchodným centrom IGY, na križovatke ulíc Pražská - Pekárenská, k závažnej udalosti. Neznámy páchateľ tu polial zatiaľ bližšie nešpecifikovanou látkou práve prechádzajúcu mladú ženu," cituje portál Blesku miestnu policajnú hovorkyňu Reginu Tupú.

Dievča skončilo po útoku v nemocnici s popáleninami nôh. "Ambulantne sme ju ošetrili. Zranenia neboli takého charakteru, aby musela byť hospitalizovaná," uviedol hovorca nemocnice Jan Dušek.

V našej časti sveta sú tieto prípady veľmi neobvyklé, vyskytujú sa skôr v šiitskej časti islamského sveta. V Českých Budějoviciach si nič podobné nepamätajú. Podľa predbežných informácií sa zdá, že obeť útočníka nepoznala, takže by nemuselo ísť o pomstu. Čo muža k činu viedlo, sa zatiaľ nevie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu