Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pomsta vyhodeného študenta: H**no, mŕtva ryba aj smrteľné hrozby!

Rektorát univerzity a podarený študent
Rektorát univerzity a podarený študent

BRATISLAVA/BRNO - Mimoriadnu "vynaliezavosť" mal ukázať mstiaci sa študent Masarykovej univerzity v Brne. Mladého Poliaka Dariusza Sieczkowského obvinili z plagiátorstva a podmienečne vylúčili. Na fakulte sa potom začali diať šokujúce veci.

Celá aféra začala vtedy, keď študenta slavistiky podmienečne vylúčili, pretože ho vinili, že pri písaní práce si prisvojil cudzie texty. Potom ho neprijali ani na ďalšie doktorandské štúdium. Poliaka to neuveriteľne nahnevalo, pretože sa necítil byť vinný.

Zvolil si svojrázny spôsob pomsty a na fakulte zalepil 33 zámkov na dverách. Spôsobil tak škodu za asi 15-tisíc českých korún. To mu pravdepodobne nestačilo a vo svojej epickej pomste pokračoval.

Kolegovi položil pred dvere kabinetu smradľavý exkrement, chodby na škole pomazal páchnucou mŕtvou rybou a skazeným maslom. Nezabudol sa tým pochváliť na svojom webe.

Zalepenie zánkov ho však prišlo draho. Súd mu minulú stredu vymeral podienečný trest a musí tiež nahradiť škodu. Poliak sa síce s hrdosťou hlási napríklad k roztieraniu mŕtvych rýb, zalepenie zámkov však poprel. Súd mu neuveril.

Na svojich internetových stránkach Sieczkowský zašiel ešte ďalej. "Každú noc snívam o tom, ako zapaľujem budovy Masarykovej univerzity a vraždím svojich prenasledovateľov," rozpisoval sa mladík, ktorý cíti veľkú krivdu. "Nedokážem sa s tým zmieriť a nechystám sa umrieť ako páchateľ. Kvôli rodinným a finančným problémom už nemám čo stratiť, som na mizine."

Vo svojich hrozbách spomína aj nórskeho vraha Breivika. Nečuduje sa vraj masakrom na školách a rád by zahynul pri prestrelke s políciou. Aké budú ďalšie kroky policajného zboru, je zatiaľ otázne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu