Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Oplzlá kampaň v Poľsku: Dievča v spote predviedlo striptíz!

Katarzyna ukázala ružovú podprsenku
Katarzyna ukázala ružovú podprsenku (Zdroj: YouTube)

VARŠAVA/BRATISLAVA - Poľská dievčina Katarzyna Lenartová (23) účinkovala v jednom z najsamopašnejších volebných klipov v histórii. V snahe upozorniť na svoju osobu neváhala zo seba postupne zhadzovať provokatívne oblečenie, až kým neskončila iba v padajúcej podprsenke.

V spote sedí Katarzyna oblečená v priliehavom čiernom obleku na stoličke, s nohami dráždivo prekríženými ako v slávnej scéne z filmu Základný inštinkt so Sharon Stoneovou. Najprv zvlečie kravatu a hodí ju smerom na kameru, potom sa otočí chrbtom, vstane a vyzlečie si sako.

V miestnosti asi začína byť naozaj horúco, keď politička zhodí aj blúzku a zostane stáť iba v ružovej podprsenke. S úsmevom na tvári Lenartová si začne zobliekať ramienka, no v tej chvíli sa striptíz končí a logo cenzúry zakryje všetko, čo nemá byť videné.

Lenartová bola pred natáčaním podľa vlastných slov nervózna, ale rozhodla sa to spraviť preto, aby upozornila na prebiehajúcu volebnú kampaň a ich stranu SLD (Zväz demokratickej ľavice). "Mojím zámerom bolo pritiahnuť pozornosť médií. Predtým som prezentovala v spote mládež SLD, ale zrejme nezaujal," uviedla.

Kvázi politička ešte dodala, že v klipe sa nachádza skryté posolstvo, ktoré však mnohí diváci nie sú schopní dešifrovať. Kresťanské Poľsko totiž akosi jej zámer nepochopilo a miesto obdivu sa na ňu valia posmešky.

Vyzlečená politička

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu