Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Spoveď striptérky z hodiny dejepisu: Už nebolo úniku, bála som sa!

Antonie sa vyzlieka pred desiatkami študentov
Antonie sa vyzlieka pred desiatkami študentov

PRAHA - Striptíz z prednášky o dejinách umenia sa šíril na internete ako blesk. Tou odvážnou dievčinou, ktorá sa vyzliekla pred celou triedou, je Antonie Urbancová (25).

O tom, že má ukázať prsia a zostať len v nohavičkách, sa dozvedela až na poslednú chvíľu. "Už nebolo úniku. Bála som sa a hanbila zároveň," povedala Blesku.

S odvážnym nápadom prišiel jej kamarát, študent piateho ročníka réžie Martin Jůza (25). Až do poslednej chvíle však Antonie netušila, do čoho vlastne ide. "Vedela som, že si budem postupne zobliekať jednotlivé časti oblečenia. Potom mi však oznámili, že si na konci budem musieť hore vyzliecť úplne všetko," povedala.

Mladá žena sa hanbila, pretože si myslí, že nemá postavu na to, aby ju takto verejne mohla ukazovať. Jej striptíz sledovalo približne pätdesiat ľudí, ktorí tak podľa slov Antonie videli nielen jej prednosti, ale aj nedostatky.

Nakoniec však všetko dobre dopadlo a samotnú aktérku veľmi prekvapilo, aký má video úspech. "Chceli sme vyjadriť vysokoškolské myslenie. Byť svieži, provokatívni, ale zároveň inteligentní. Podarilo sa nám dokázať, že striptz patrí do výuky," povedal Jůza.

Rovnaký názor zdieľajú aj pedagógovia. Podľa nich sa študentom podarilo vytvoriť kreatívnu formu prednášky, pomocou ktorej si študenti multimediálnych odborov ľahšie zapamätajú výtvarný smer a štýl.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu