Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Sex fanúšikov: Futbal ich nebavil, rozdali si to v hľadisku!

Okolostojaci si párik odfotili Zobraziť galériu (3)
Okolostojaci si párik odfotili (Zdroj: sportal.bg)

MNÍCHOV/BRATISLAVA - Futbal ich nudil, vyskúšali niečo pikantnejšie! Sex fanúšikov v hľadisku bol pravdepodobne jediným vzrušujúcim momentom nerozhodného futbalového zápasu. Pri prvej súloži dvojicu iba napomenuli a mohla ďalej sledovať hru. Pri druhej už nadržaný párik radšej vyviedli.

Počas futbalového zápasu Bundesligy medzi klubmi FC Bayern Mníchov a TSG 1899 Hoffenheim sa žiadnemu z hráčov na ihrisku nepodarilo streliť gól a stretnutie skončilo nerozhodne. Napriek tomu časť fanúšikov môže hovoriť o zaujímavom divadle. Dvojica športových nadšencov totiž dala prednosť sexu pred hrou, napísal portál tn.cz.

Podľa očitých svedkov si dvojica štvrť hodiny po začiatku zápasu stiahla nohavice a dala sa do "práce". Vrava 30 150 platiacich divákov ich možno povzbudzovala k rýchlemu vyvrcholeniu, ale než sa udialo niečo podstatné, prišli usporiadatelia a bolo po radosti. Prvýkrát sa všetko obišlo len s napomenutím.

Rovnaký pár sa však cez prestávku rozhodol svoje sexuálne dielo na rovnakom mieste dokončiť. To už usporiadatelia nepredýchali a pár vyhnali zo štadióna. Ich hrubá neslušnosť a výtržnosť bude mať súdnu dohru.

Pravidelný sex: Viete, čo všetko dokáže liečiť?!

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu