Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FBI: Mimozemšťania unášali kravy a pumpovali im krv

Ilustračné foto
Ilustračné foto

WASHINGTON - Nedávno odtajnené dokumenty Amerického úradu pre vyšetrovanie (FBI) odhalili ďalšie zaujímavé skutočnosti. Hovorili o obavách Bieleho domu, podľa ktorého mali mimozemšťania pred niekoľkými desiatkami rokov unášať a obetovať kravy.

V záznamoch sa uvádza, že záhadný lietajúci stroj uniesol na konci sedemdesiatych rokov viac ako osemtisíc kusov dobytka, potom ich neznáme bytosti znetvorili a nakoniec zhodili z oblohy nad juhozápadom Spojených štátov.

Vydesení boli aj farmári v štátoch Nové Mexiko, Nebraska a Colorado, ktorí sa obávali, že ich mimozemšťania unesú a zabijú. Vrahovia hovädzieho dobytka si podľa dokumentov mali brať aj trofeje v podobe jazykov, spodných pier, pohlavných orgánov, očí a uší. V niektorých prípadoch mali dokonca zo zabitého zvieraťa "úplne vypumpovať krv". "Ktokoľvek bol za tieto ohavnosti zodpovedný, musel byť veľmi dobre organizovaný a k dispozícii mal vysoko vyspelú technológiu a financie," uviedol vyšetrovateľ FBI.

Jeden z mnohých prípadov zmrzačenia kráv sa mal stať v meste Dulce v Novom Mexiku v roku 1976. Podľa policajných záznamov tam na ranč istého muža "niekto" zhodil býka, ktorý mal veľmi precízne odrezané pohlavné orgány. Na tele mal stopy od popruhov, pomocou ktorých ho mali vyniesť do lietajúceho taniera. Niektorí však tvrdia, že mohlo ísť o vykonávanie biologických testov na kravách americkým Ministerstvom energetiky alebo o dielo nejakého kultu.

"Dokumenty dokazujú, že americké úrady brali tento fenomén veľmi vážne, a že boli pripravené na myšlienku existencie mimozemských bytostí," povedal britský expert na UFO, Nick Pope.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu