Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Superstaristi na posmech: Takto ich Rytmus ponižuje!

Rytmus sa vysmial superstaristom. Zobraziť galériu (6)
Rytmus sa vysmial superstaristom.

BRATISLAVA – Podal si ich! Urážky Patrika Rytmusa Vrbovského (34) na adresu finalistov Česko Slovenskej SuperStar nemajú konca kraja. Nielenže ich porotca zosmiešňoval pred dvomi národmi, nevhodným spôsobom si z nich uťahuje aj na svojom profile na Facebooku.

Vysmial sa im! Počas trvania Česko Slovenskej SuperStar boli diváci často pohoršení Rytmusovým neslušným správaním pred kamerami. Kontroverzný raper nemal problém uraziť počas priameho prenosu prakticky kohokoľvek. Svoje by o tom vedel hovoriť napríklad súťažiaci Petr Ševčík, ktorému povedal, že vyzerá ako žena. Ani Martin Kurc sa nevyhol kritike. Tomu zasa raper "naložil", že má žlté zuby.

Tým však Rytmusove žartíky na adresu súťažiacich nekončia. Pred pár dňami si vzal na mušku hneď všetkých účastníkov speváckej šou. Na svojej fanúšikovskej stránke zverejnil fotografiu dvanástich finalistov. Niektorým z nich dokresli vlasy, iným fúzy, dievčatám zasa chlpy pod pazuchami. Po obrázkom nechýbali urážajúce komentáre. „FUCKová, Blbec, Buzík, Teploško, Tulipán, Šmajdová manka,“ písal Vrbovský pomedzi skutočné mená spevákov.

Týmto „gestom“ však chcel superstaristov upozorniť na realitu, ktorá ich po skončení súťaže čaká. „Deti, buďte opatrné a neverte umelému potlesku. Už nebudú veľké pódia,  veci požičané od kostymérov, nebudú maskéri, prevzatá tvorba od ABBY, Queenu, Mekyho, Madonny a podobne. Už nebudú písať, kto sa s kým dal do kopy a kto sa s kým rozišiel. Posledným dielom sa to končí,“ vyznal sa Vrbovský. Škoda len, že si neuvedomil, ako na začínajúcich spevákov vplývali jeho nevhodné poznámky. Sebavedomie im určite nedvíhali. V súvislosti s týmto žartíkom sme chceli osloviť aj samotného rapera. Ten mal však vypnutý telefón.

Spýtali sme sa teda, ako na urážky reagujú superstaristi. „Máme to v paži. Všetci sme si na Rytmusa urobili svoj názor. Jeho asi nikdy nikto nepochopí," povedala na adresu toho Simona Fecková.

Aké je tajomstvo krásy Gabriely Gunčíkovej? Dozviete sa TU

FOTO: Takto Rytmus zosmiešnil finalistov Česko Slovenskej SuperStar.

Rytmus zosmiesnil superstaristov
Zobraziť galériu (6)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu