Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Rytmus kazí morálku, je ako narkodíler, tvrdí znechutene Mikla!

Robo Mikla (vľavo) sa proti Rytmusovi búri. Zobraziť galériu (7)
Robo Mikla (vľavo) sa proti Rytmusovi búri.

BRATISLAVA – Druhá séria Česko Slovenskej SuperStar sa blíži do finále. Už v nedeľu večer sa dozvieme, kto bude jej víťazom. Zaujímavé je, že počas trvania speváckeho projektu si vyslúžil azda najviac pozornosti porotca Patrik Rytmus Vrbovský (34). Ten svojím nevhodným správaním a vulgarizmami často pobúril divákov. A nielen ich. Kontroverzný rocker a účastník prvej série Robo Mikla (29) pre topky.sk povedal na plné ústa, čo si myslí o raperových spôsoboch.

Spevák Robo Mikla bol doposiaľ najkontroverznejším účastníkom speváckej šou SuperStar. Alkoholové excesy, obnaženosť na koncertoch, búrlivý spôsob života a vulgarizmy sú iba zlomkom toho, čím sa rocker dostal do povedomia ľudí.  Za bohémstvom dali bodku až ťahanice po súdoch. Roba odsúdili za morálne ohrozenie mravnej výchovy mládeže. Ale deti a tínedžeri sú ohrození aj teraz. Na scéne je totiž nová kontroverzná postavička - Rytmus!

Účinkovanie Vrbovského ako porotcu v šou Česko Slovenská SuperStar vyvolalo množstvo negatívnych reakcií. Rodák z Piešťan si totiž nekladie servítku pred ústa a neraz počas priamych prenosov dokázal, že sa nevie správať. Navyše, jeho vulgárne piesne si pospevujú aj malé deti. A to Miklu, ktorý sa im v súčasnosti naplno venuje, neskutočne hnevá. 

„Nechcem moralizovať. Keď si však predstavím letné tábory a deti, ktoré budú v izbách počúvať Rytmusove skladby dlho do noci, je mi z toho zle,“ povedal Robo. Ten si uvedomuje, že ani on nebol žiadne neviniatko. „Bola to súčasť môjho vtedajšieho imidžu. Avšak zaráža ma to, kam ako spoločnosť smerujeme. Mňa za to pred šiestimi rokmi pribili na kríž, dnes sa to oslavuje a nedá sa to zastaviť. Deti nadávajú a kľajú po vzore Rytmusa,“ dodal znechutene.

Mikla na druhej strane priznáva, že Rytmus si svoju „politiku“ robí dobre. „Ja som za to pykal, on zarába veľké peniaze. Nezávidím mu však. Má hlavu a kus šťastia,“ poznamenal. Tiež mu neprekáža, ak raper svoju tvorbu venuje dospelým, vadí mu však, že je dostupná aj deťom. „Zarába ako taký narkodíler. Ponúka deťom niečo, čo nevedia posúdiť  agresiu, vulgárnosť, neúctu voči ľuďom, vzdor za každú cenu . Všetko typické pre rapovú kultúru. Raz to ale tým mladým nemusí priniesť osoh a doplatia na to,“ uzavrel sklamaným hlasom.

Robov život sa po mnohých škandáloch dostal konečne do normálu. Momentálne žije v Bardejove, kde sa venuje deťom. Taktiež ho naplno zamestnávajú koncerty a vystúpenia, ktoré má po celom Slovensku so svojou skupinou Projekt. Nedávno s kapelou absolvovali šnúru po študentských majálesoch.

VIDEO Aj takýto vplyv má Rytmusova tvorba na mládež a deti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu