Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Rytmus takto zmlátil moderátora: Je to psychopat, tvrdí!

Patrik Rytmus Vrbovský (vľavo) vraj zaútočil na moderátora Kazmu. Ten nám poslal do redakcie záber, na ktorom má doráňanú tvár (vpravo). Zobraziť galériu (5)
Patrik Rytmus Vrbovský (vľavo) vraj zaútočil na moderátora Kazmu. Ten nám poslal do redakcie záber, na ktorom má doráňanú tvár (vpravo).

PRAHA - Urazený! Ako sa zdá, Patrik Rytmus Vrbovský (34) neznesie žarty na svoju adresu. Dôkazom môže byť aj video, ktoré najnovšie zavesil na svoj web. Na záberoch to vyzerá tak, že mláti českého moderátora Kazmu. Dôvodom útoku by mal byť fakt, že mladík mnohokrát parodoval známeho porotcu v českej internetovej televízii. V súvislosti s útokom sa však vynára otázka, či to nie je úmyselne zinscenované. A to z dôvodu, aby okolo svojich osôb vyvolali rozruch.

O Rytmusovi je známe, že si vo svojich vyjadreniach nikdy nekladie servítku pred ústa. Dokázal to aj počas trvania Česko Slovenskej SuperStar. V šou mnohokrát zosmiešnil súťažiacich pred oboma národmi. No zdá sa, že keď sa karta otočí a ľudia sa zabávajú práve na ňom, nedokáže byť nad vecou. Potvrdil to aj včera večer!

Urazený Vrbovský totiž zavítal do priestorov českej internetovej televízie so zámerom zaútočiť na moderátora Kazmu. A to z dôvodu, že si z neho vo svojich videách niekoľkokrát uťahoval. Raper sa rozhodol, že si všetko nahrá na video a zavesí na web. Na záberoch je vidno, ako prišiel na recepciu spolu s kamarátmi, kde povedal, že ide za Kazmom. Vrátnik ho zaviedol priamo do štúdia, kde sedel "vtipálek". V momente, ako sa otvorili dvere, začal rozdávať Vrbovský rany. Ako môžete vidieť na fotografii, ktorú topkám poslal Kazma, výsledkom útoku je monokel na ľavom oku. 

V súvislosti s kontroverzným videom sa objavujú špekulácie, že bol konflikt zinscenovaný. Špekuluje sa, že  sa obaja zúčastnení chceli takýmto spôsobom zviditeľniť. To však moderátor popiera. Ako tvrdí, zhromažďuje potrebné materiály a zvažuje podanie trestného oznámenia. „Pán Vrbovský je podľa môjho názoru psychopatický a nebezpečný agresor. V normálnej spoločnosti nemajú títo ľudia miesto,“ poznamenal na Rytmusovu adresu.

S Vrbovským sme sa usilovali skontaktovať prostredníctvom mobilu. Najprv vsak bolo jeho číslo obsadené, neskôr si vypol telefón úplne. Spojili sme sa preto aspoň s jeho priateľkou Andy Práznovskou. Tá o celej kauze nemala žiadne informácie.  „Neviem vám k tomu nič povedať. Momentálne ani nie som s Patrikom,“poznamenala. K incidentu sa nechcela vyjadriť ani potom, keď sme jej ponúkli, že jej vysvetlíme, o čo ide.

Vyjadrenie moderátora Kazmu ku konfliktu

Včera okolo 18:00 v Prahe na Vinohradoch v budove internetovej televízie došlo skutočne k napadnutiu mojej osoby Patrikom Vrbovským alias Rytmusom. Do budovy vbehli traja ľudia (Rytmus, Ego a jeden ich kumpán). Zistili, kde je moje štúdio, kam prenikli a došlo k incidentu. Celú situáciu našťastie po niekoľkých ranách päsťami a kopancoch do hlavy zachránil prítomný recepčný, ktorý hneď pochopil, že páni za mnou neprišli na kávu. Snažil sa ich odtrhnúť a pod vyhrážkou, že na nich zavolá políciu, sa všetci traja zobrali a za sprievodu nadávok a urážok odišli.

V celom tom zhone, keď sa to zomlelo, som ani nepostrehol, že Rytmus si celý konflikt nahráva. Zistil som to až včera večer, keď mi začali volať ľudia, že to videli, že si to dal Rytmus na svoj Facebook. Je teda jasné, že celá táto akcia mala za cieľ jediné - zosmiešniť moju osobu pred celým národom.

Pán Vrbovský je podľa môjho názoru psychopatický a nebezpečný agresor a v normálnej spoločnosti nemajú títo ľudia miesto. V súčasnej dobe s mojím právnym zástupcom zhromažďujeme potrebné materiály a podáme trestné oznámenie.

VIDEO: Rytmus takto napadol moderátora Kazmu.

Rytmus zbil Kazmu

 

VIDEO: Kazma si takto uťahoval z Rytmusa. Video obsahuje vulgarizmy.

Rytmus u Kazmu - paródia

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu