Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Adamec po prehýrenej noci: Nezvestný!

Víťaz Česko Slovenskej SuperStarLukáš Adamec sa stratil. Zobraziť galériu (8)
Víťaz Česko Slovenskej SuperStarLukáš Adamec sa stratil.

PRAHA – Stratil sa! Víťaz Česko Slovenskej SuperStar Lukáš Adamec (24) to zrejme s včerajšími oslavami svojho úspechu prehnal. Dnes ráno totiž nedorazil do rannej relácie televízie Nova. Navyše, nikto o ňom dlhé hodiny vôbec nič nevedel. Superstarista mal vypnutý telefón!

Zavaril si?! Hosťami v ranných magazínoch televízie Nova a Markíza mali byť Gabriela Gunčíková a Lukáš Adamec. Hoci plavovláska do vysielania dorazila v poriadku a včas, víťaza speváckej súťaže sa diváci nedočkali. Košičan po včerajšej párty záhadne zmizol!

Galéria: Takto to na párty po finále Česko Slovenskej SuperStar vyzeralo.

„V noci oznámil, že ide na chvíľku domov. Teraz má vypnutý telefón a nemôžem sa mu dovolať. Budem to ešte skúšať cez jeho priateľku,“ povedala ráno pre Blesk.cz produkčná súťaže Lucie Juráčková. Lukáš údajne odišiel z párty okolo jeden hodine po polnoci. Dovtedy odpovedal na otázky novinárov a zabávať sa príliš nestihol. Zrejme išiel za priateľkou Petrou, keďže ako jediný zo súťažiacich mohol bývať so svojou polovičkou.

Rodák z Košíc má povesť búrliváka. Dalo by sa preto čakať, že si víťazstvo vychutnával bujaro súkromí. Pre denník Aha! sa totiž vyjadril, že keď uspeje, poriadne sa opije. „Až sa vrátim domov, prvé, čo urobím, bude, že pôjdem s kamarátmi do krčmy a poriadne to tam roztočíme. Zapijeme, až budem z toho vracať," poznamenal Lukáš. Vyzerá to skôr tak, že oslavy urýchlil a roztočil to už včera.

Juráčková z Novy si myslí, že je Lukáš určite v poriadku. Keďže sa usiluje víťaza čo najskôr nájsť, nevie s istotou potvrdiť, či ho za tento prešľap nejako potrestajú. „Nemyslím si to. Niečo také v zmluve je, ale zatiaľ sme to ešte neriešili,“ uzavrela.

Podarilo sa nám zistiť, že Adamec po polnoci neodišiel domov. Víťazstvo si vychutnával na neoficiálnej párty, kde neboli novinári ani fotografi. Úspech pochopiteľne zapil aj nejakým tým pohárikom a odišiel okolo štvrtej ráno. Produkčnej súťaže Lucii Juráčkovej sa Lukáša podarilo zobudiť zhruba pred hodinou a pol. Zastihla ho ešte v posteli. Bol v poriadku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu