Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Finalisti tipujú víťaza SuperStar: Gunčíkovú by som počúvať nevydržal!

Gunčíkovej a Adamcovi kolegovia zo SuperStar nám prezradili, kto podľa nich vyhrá. Zobraziť galériu (5)
Gunčíkovej a Adamcovi kolegovia zo SuperStar nám prezradili, kto podľa nich vyhrá.

PRAHA - Kto vyhrá? Do superfinále Česko Slovenskej SuperStar 2 sa prebojovali Gabriela Gunčíková (17) a Lukáš Adamec (23). Práve táto dvojica sa kvôli povinnostiam v stredu nezúčastnila otvorenia Magio Pláže, a tak sme sa mohli ostatných finalistov spýtať na ich tipy na víťaza. Komu to viac prajú a prečo?!

Čoskoro spoznáme víťaza! Už v nedeľu sa rozhodne, kto bude druhou Česko Slovenskou SuperStar. O tento post sa bijú Lukáš Adamec a Gabriela Gunčíková.

Galéria: SuperStaristi pokrstili Magio pláž

Medzi finalistami, ktorí už zo súťaže vypadli, sme preto spravili anketu: Kto to podľa nich vyhrá a prečo? Hoci nás Petr Ševčík dopredu upozorňoval, že pravdepodobne to skončí výsledkom 5:5, nemal pravdu. Misky váh sa síce tesne, ale predsa len naklonili na jednu stranu.

Až šesť vyradených spevákov označilo za novú SuperStar Lukáša Adamca. Slovák dokonca dostal hlasy aj od českých kolegov. A prečo? „Je tvárnejší, vie všetko. Gabika je zaškatuľkovaná do jednej kategórie. A Lukáš je veľmi sympatický a skromný,” uviedla na jeho adresu Monika Povýšilová.

Gabriele zrejme trochu škodí, že je pomerne uzavretá, až pôsobí namyslene. Pri hodnotení jej osoby takmer vôbec nezazneli vlastnosti z ľudského hľadiska, hoci spevácke kvality jej priznali všetci. Teda, až na osobitého rastamana Šepsa. 

Michal si ani tentokrát nekládol servítku pred ústa. „Lukáša si viac viem predstaviť na pódiu. Gábinu by som teda hodinu počúvať nedokázal,” prezradil otvorene. A hoci jeho polovička Alžběta Kolečkářová pri jeho úprimnej odpovedi trochu prevracala očami, tiež nešetrila chválou na Lukáša Adamca. Všetky hodnotenia si môžete vypočuť vo videu.

 

Sledujte TopkyTV: Finalisti ČS SuperStar tipujú víťaza.

Superstaristi_magio plaz

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu