Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Novou SuperStar Adamec: Plakal, triasol sa a dal 10 000 € Gábine!

Lukáš Adamec sa stal tohtoročnou medzinárodnou SuperStar. Zobraziť galériu (43)
Lukáš Adamec sa stal tohtoročnou medzinárodnou SuperStar. (Zdroj: Tomáš Martinek)

PRAHA - Bohatší o 90 000 €! V Česko Slovenskej SuperStar prevzal po Martinovi Chodúrovi pomyselné žezlo zástupca našej krajiny Lukáš Adamec (24). V Grandfinále sa musela so striebornou priečkou uspokojiť Gabriela Gunčíková (17) z Jankovic. No napriek tomu neodchádza zo súťaže s prázdnymi rukami. Košičan sa jej totiž rozhodol venovať 10 000 € zo svojej výhry.

Takýto výsledok zrejme čakal málokto! Lukáš Adamec zvíťazil aj napriek tomu, že bola počas celého Grandfinále favorizovaná Gabriela Gunčíková. Tú po odspievaní troch sólových skladieb a dvoch duetov tipovali na zisk ocenenia všetci štyria porotcovia.

O to prekvapivejšie teda bolo, keď moderátori Leoš a Tina vyhlásili za víťaza práve rodáka z Košíc. Zo svojho triumfu bol poriadne šokovaný. Nečakal, že mu diváci pošlú toľko esemesiek a spravia z neho novú SuperStar. V očiach sa mu leskli slzy šťastia. „Lukáš sa celý trasie, cítim to,“ povedal Mareš, keď pristúpil k čerstvému držiteľovi ocenenia.

„Chcem poďakovať všetkým za to, že ma poslali tak ďaleko. Ďakujem, že ste ma tak podporovali. Som šťastný, že som mohol byť vo finále s Gábinou. Pre mňa je víťazom ona. Posielajte jej hlasy,“ snažil sa odľahčiť emotívnu situáciu dojatý Lukáš, ktorý zjavne nečakal, že porazí svoju súperku.

Ako však prezradila počas priameho prenosu samotná Gunčíková, ona si bola jeho úspechom istá. „Ja som ti to hovorila. Som strašne šťastná, že si zvíťazil. Si môj najlepší kamarát tu,“ povedala  Gabriela.Tá si z druhého miesta nemusí robiť ťažkú hlavu. Cenou útechy jej môže byť finančná injekcia v hodnote 10 000 €. Presne takú sumu sa jej totiž rozhodol venovať Lukáš zo svojej výhry. „Dohodli sme sa, že ten, čo zvíťazí, dá tomu druhému 10 percent. A teda desať tisíc eur,“ vysvetlil dôvod svojho konania Adamec.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu