Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Superstaristom sa hrnú ponuky: Šeps bude robiť chu*oviny!

Michal Šeps so svojou láskou Alžbětou Kolečkářovou. Zobraziť galériu (5)
Michal Šeps so svojou láskou Alžbětou Kolečkářovou.

BRATISLAVA - Opäť nesklamal! Správanie a slovník Michala Šepsa (16) sa nemenia, či hovorí s kamarátmi alebo stojí pred kamerou. Topkám.sk prezradil, že v najbližšej dobe ho čakajú koncerty, ale aj nahrávanie CD. Vyznelo to však tak, akoby to pre superstaristu bolo niečo nepríjemné a negatívne!

SuperStar skončila, víťaz je jasný! Uznávanými spevákmi sa však môžu stať aj tí, ktorí zo súťaže vypadli skôr. Veď kvalitných hlasov tam bolo dosť. Čo si myslia zaľúbenci Michal Šeps a Alžběta Kolečkářová? Pomôže im šou rozbehnúť kariéru?

„Už sa stalo,” svorne nám tvrdili obaja. Ako Michal dodal, ponúk majú naozaj dosť. Hoci práve on bol v poslednej dobe označovaný len za šoumena s nižšími speváckymi kvalitami, zdá sa, že v hudobnej brandži predsa len zaujal. „Ja sa teraz veľmi dlho nezastavím,” povedal nám.

Konkrétne pracovné aktivity síce priblížiť nechcel, ale niečo predsa len prezradil. Zrejme mu vyjde aj album! „Bude veľa koncertov, CD sa pripravuje a všetky chu*oviny okolo toho,” zahlásil svojím typickým slovníkom Šeps.

V tom momente na neho jeho polovička hodila dosť "zabijácky pohľad". Michalovi zostáva už len dúfať, že narazí na producenta, ktorý ho bude akceptovať so všetkým, čo k nemu patrí. Inak by sa mohlo stať, že kvôli nejakým neuváženým slovám celé nahrávanie stroskotá...

Aké je tajomstvo krásy Gabiky Gunčíkovej?

Sledujte TopkyTV: Michal Šeps o rozbehnutí svojej kariéry.

Superstaristi-chu...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu