Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Nenávistný rozchod: Superstarista Šeps odkopol Kolečkářovú!

Michal a Alžběta už netvoria pár. Po veľkej láske sa vraj dvojica nenávidí. Zobraziť galériu (6)
Michal a Alžběta už netvoria pár. Po veľkej láske sa vraj dvojica nenávidí.

PRAHA - Koniec romantiky! Veľká láska medzi superstaristami Michalom Šepsom (16) a Alžbětou Kolečkářovou (19) je minulosťou. Rozchod vraj inicioval mladý spevák. Odvtedy sa neobjavuje na žiadnych akciách, kam boli pôvodne pozvaní ako dvojica. Párik sa podľa medializovaných informácií rozišiel v zlom.

Nerozluční milenci sú už od seba! Veľká láska superstaristov Šepsa a Kolečkářovej vydržala len pár mesiacov. Hoci na začiatku hádzali mladí speváci za hlavu všetky reči neprajníkov o vekovom rozdiele či Michalovej nevybúrenosti, teraz si nevedia prísť na meno.

Krach vzťahu sa prevalil na narodeninovej párty hudobnej stanice, kam Alžběta dorazila sama. Serveru Super.cz následne potvrdila, že už mesiac sú s Michalom rozídení. Podrobnosti však nechcela konkretizovať. „Nerozišli sa úplne v najlepšom. Michal sa teraz nechce objavovať na akciách, kde bude aj ona,” tvrdí zdroj českého serveru. Iniciatíva pritom vraj vyšla práve od reggae speváka.

Dvojica sa dala dokopy počas speváckej Súťaže Česko Slovenská SuperStar 2. O ich romániku sa písalo už v apríli, chvíľu však trvalo, kým Alžběta a Michal o svojom vzťahu začali otvorene rozprávať. Topky.sk ich ako pár stretli naposledy na DOD Markízy, kde tvrdili, že sa stále milujú nekonečnou láskou.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu