Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Moderátorka Tina bola online: V SuperStar už melie z posledného!

Moderátorka Martina Tina Csilaghová odpovedá v Teleráne na otázky od čitateľov topiek. Zobraziť galériu (5)
Moderátorka Martina Tina Csilaghová odpovedá v Teleráne na otázky od čitateľov topiek.

BRATISLAVA - Vydržala! Česko Slovenská Superstar 2 sa blíži do finále. Okrem súťažiacich si však veľa pozornosti vyslúžila aj speváčka Martina Tina Csillaghová (27) na poste moderátorky. Bola to jej prvá veľká šou a zvládla ju bez väčších trapasov. Či si na podobný projekt ešte trúfne, ste sa jej mohli spýtať. Traja čitatelia, ktorí sa svojimi otázkami zapojili do nášho online rozhovoru, súťažili zároveň o super mobily!

Martina Csillaghová sa narodila 11. marca v Prešove. Chvíľu študovala herectvo, ale školu prerušila. Spevácku kariéru odštartovala v roku 2003. Debutový album s jednoduchým názvom Tina jej vyšiel o rok neskôr.

V tom čase začala divákov sprevádzať aj hudobnou hitparádou Top 10 Joj. Na tomto poste vydržala rok. Za moderátorku sa Tina nikdy nepovažovala, napriek tomu koncom roka 2010 kývla na projekt Česko Slovenská SuperStar.

Štartovaciu pozíciu mala exotická kráska ťažkú, keďže do šou nastupovala po Adele Banášovej. Veľkou oporou v tomto smere jej bol kolega Leoš Mareš. A zdá sa, že aj jemu prospel nováčik,s ktorým nemusel bojovať o pozíciu jednotky na pódiu.

Speváčka vám odpovedala v piatok od 7:30 počas návštevy v markizáckom Teleráne. Na konci online rozhovoru vybrala tri najlepšie otázky a jej autori získali mobilné telefóny Samsung Star II od T-Mobile.

DNEŠNÍ VÝHERCI:

Simona Lučkaiová,

Lenka Satmarová,

Terézia Kočišová.

 

GRATULUJEME!

Ako pristane Tine úloha modelky?

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

03.06.2011 08:34 - otázka od daniel
ak by si sa mohla vratit v case, do akej doby by to bolo? :))
do doby, ked vznikol vesmir! silno ma zaujima, za akych podmienok k tomu doslo.. dakujem za vase otazky, majte pekny den, vikend, buduci tyzden aj zvysok roka 2011.. vidime sa v nedelu od osmej :)
03.06.2011 08:31 - otázka od Maťo
Čau. Ako si prežívala chvíle keď odpadávali diváčky pri Martinovi Harichovi? Stalo sa aj tebe, že odpadol divák, alebo diváčka na tvojom koncerte?
je pravda, ze som pocas toho nebola na scene, ale viem to pochopit-v inchebe byva pocas prenosov neuveritelne teplo, dievcatka nedodrziavaju pitny rezim, vysiluju sa
03.06.2011 08:27 - otázka od Lubo
Ahoj. Aký veľký je realizačný tým superstar?
sme tam jedna velka rodina a nie je to klise
03.06.2011 08:26 - otázka od jano
Ahoj Kosicanka :) Kde ty teraz vlastne byvas? V Bratislave alebo v Kosiciach? Inac je fajn, ze v KE vyrasta takato osobnost. Drzim palce nech sa ti aj nadalej dari:)
dik, Janci.. som uz 9ty rok v Bratislave.. ale srdcom vychodniarka :)
03.06.2011 08:26 - otázka od Lenka
Dobrý deň, keď sa začala vysielať ČS Superstar, veľmi sa diskutovalo o tom, či úlohu moderátorky zvládnete. Myslím, že teraz budú písať, že úlohu ste zvládli, veľmi by som Vám to priala. Pôsobili ste uvoľnene a priateľsky, spolupráca s Leošom nevyzerala strojene a Vaše dialógy ma mnohokrát pobavili. Chcem sa opýtať, ako sa zmenil Váš vzťah k finalistom, chceli by ste byť v kontakte s niektorými aj po skončení súťaže? Za odpoveď ďakujem. PS: Ak by ste ma vybrali a vyhrala by som mobil, dali by ste mi pekný darček k zajtrajším meninám. :-)
dakujem, Lenka.. vsetko najlepsie :) vsetci mame dobre vztahy, neviem, ci ostaneme v kontakte, ale urcite ostanu minimalne skvele spomienky...
03.06.2011 08:23 - otázka od Eva
Dobre rano, Tina,okrem toho,ze ste dobra spevacka a moderatorka ste velmi aj charizmaticka,co mate aj moj obdiv, chcela by som sa vas opytat,kde ste prezila detstvo a ci mate surodencov a po kom ste zdedila taky pekny hlas. Eva z Presova.
dakujem, Evicka.. detstvo som prezila v Kralovskom Chlmci, Kosiciach a Presove aj so svojim o 3 roky mladsim bratom.. Hlas sa tak nejak vyvinul, sama neviem :)
03.06.2011 08:22 - otázka od fero
Ahoj Tinka, prajem krásne ránko. A to prečo ešte nemáme žiadne spoločné foto? Hm? Dakujem. Feri
Ferko, nestihla som ta este poziadat, tak tymto ta ziadam o spolocne foto :)
03.06.2011 08:22 - otázka od Jani
Ahoj Tina. Chcem sa spýtať prečo Superstar už nerežíruje Peter Nunez ako to bolo každý rok? Prečo tá výmena za Pepe Majeského.
v tomto rocniku doslo k viacerym zmenam.. miesto, sezona, v ktorej sa vysiela superstar, porota, moderatori, produkcia atd.. sme stastni, ze mame Pepeho, je to najuzasnejsi chalan
03.06.2011 08:20 - otázka od Dominika
Ahoj Tinka. Ja som soperstar pozerala tiez len kvoli tebe, ako povedala Lenka :) a v grandfinale drzim prsty Lukasovi!!
dakujem, Domca :)
03.06.2011 08:20 - otázka od michal
Dobre rano
aj tebe, Michal
03.06.2011 08:19 - otázka od terezia kučmová
Tinka viem, v akej ťažkej situácii si bola, ked si navštívila rodinu s chorým dieťatkom v Modrom z neba, ako si to celé zvládla, vdaka čomu si sa premohla, aby si pred tým nádherným dievčatkom neplakala. Ja som ta obdivovala, lebo som už síce seniorka, ale nezvládla by som ten nápor emocii. Maj sa krásne, dobrí ľudia si len to zaslúžia.
dakujem, Terka.. Janka mi pomohla viac ako ja jej, pretoze mi ukazala novu pointu mojej kariery..ukazala mi, ze vdaka svojej praci mozem aj takymto sposobom rozdavat radost a to ma nastartovalo a dalo este vacsiu chut do projektov..
03.06.2011 08:17 - otázka od Ingrid
Ahoj, ako sa ti páči moderovanie??? Zopakovala by si si rada ešte raz moderovanie Superstar?
zacalo ma to bavit, co prinesie buducnost, ukaze az buducnost :)
03.06.2011 08:16 - otázka od miška
ahoj tinuš..myslím že superstar s tebou bola veľmi fajn..a nato že moderátorských skúsenosti pred superstar si mala málo alebo možno aj žiadne..zvládla si to super..chcem sa spýtať aké budeš mať leto ?či ideš niekam na dovču? a či sa chystáš aj na nejaké festivaly?Pekný deň :)
dakujem,Miska! chcem si poriadne oddychnut a nabrat sily na jesen..
03.06.2011 08:16 - otázka od peter lacko
Zastavíš sa na kus reči, ked Ta stretnem v Košiciach na pešej zone?. Krajania sa musia predsa mať radi, tak ako sa hovorí po východniarski, že BECELOVAC. TA NE. Sme skoro rovesníci, tak by sme sa mali o čom baviť. Krásny deň
daj znamenie, ked ta stretnem :)
03.06.2011 08:15 - otázka od Erik Kováč
pozdravujem Tinus :) prajem pekne ranko, chcela by som sa spytat, ci nemas problem s rannym vstavanim a ako sa Ti zapacilo v Prahe? Chodievala si povas Superstar aj domov? Pekny den, Erik
za posledne 2 mesiace sa mi zo zahadnych pricin prehodil biorytmus a vstavam sama od seba medzi 7-8mou..a je to prijemne.. na Prahu si stakle zvykam, ale milujem SVK :)
03.06.2011 07:56 - otázka od tereziakocisova
Tina, prosím ťa prezrad nám, ako dlho si zvažovala ponuku či prijať miesto moderátorky?. Bez ohľadu na to musím skonštatovať, že si urobila veľmi dobré, ale priznávam sa, že som Ti na začiatku neverila, ale čo sa z teba vykľulo, je famozne. Prijmeš aj iné ponuky na moderovanie?. Zelám Ti len šťastíčko, lebo si také dobré slniečko.
zvazovala som to asi 12 hodin.. dakujem, terka.. co prinesie buducnost, neviem :)
03.06.2011 07:54 - otázka od Ingrid
Ahoj Tina, si skvela speváčka,aj moderátorka... Čo z toho ťa láka viac? Budeš moderovať aj iné relácie,alebo súťaže???
dakujem ,tesim sa, ze to v mojom zivote bude opat len o mojej hudbe :)
03.06.2011 07:53 - otázka od Karel
Ahoj, Tina. Ako sa ti moderuje s Leošom?
vyborne :)
03.06.2011 07:53 - otázka od Joey
Tina, prečo Tina a nie Maťa ? :D
kto je Tina? s pozravom Maťa
03.06.2011 07:53 - otázka od daniel
dobre rano tina :)) tak jedna otazka krasnej presovcanke, rodacke :)) .. kedy si naposledy dostala ozajstne ranajky do postele? :))
zhruba vcera :)
03.06.2011 07:52 - otázka od Jožo
Čauko. Ktorú krajinu sveta by si chcela najviac navštíviť ? :)
Trnavsky kraj :)
03.06.2011 07:52 - otázka od jojo
Dobrý deň, nemáte ten pocit, že ste dali svojou neschopnosťou viniknúť Leošovi. Pri Adele si chlapec veľmi nepinkol. Peniaze nie sú všetko. Neobávate sa, že zostanete tá čo koktala na superstar. Ináč to Vaše moderovanie je trápne.
nech Vas mily Jojo tato negativita neznici.. pozdravujem.. som spevacka, takze Vas nazor mi je uuuuuuuuuuuuuplne :))))))))
03.06.2011 07:51 - otázka od ADRIANA
ahoj, nemám tinuška na teba žiadnu otázku, iba ťa chcem podporiť a prejaviť obdiv a uznanie. mám ťa veľmi rada, tvoja prítomnosť na TV obrazovke ma vždy poteší! si zlatunká, milunká, a hlavne prirodzená s vrodeným itnelektom. dakujem ze si. takých je málo. adriana
Adrianka, dakujem za povzdbudive slova hned takto zrana :) si mila, pozdravujem, pekny den!!!
03.06.2011 07:49 - otázka od Dodo
Ahoj Tina. Chcel by som sa opýtať, kam mám napísať, keby som chcel tvoju podpiskartu s podpisom ? :) Prajem veľa úspechov :)
Dodko, na mojom facebook fanpage je mail, skus tam :)
03.06.2011 07:49 - otázka od misha
Cau Tina ako sa ti moderuje po boku Leosa nezda sa ti byt kus divny?:-)?a kto je,alebo bol tvoj oblubenec so superstar?a komu drzis palce?dufam, ze Kosicanovi?!!:-)prajem pekny den a dakujem za odpoved
Leos je svojsky a preto je tam, kde je.. caro jeho uspechu súpociva aj v tom, ze je iny ako vsetci ostatni.. ja na neho nedam dopustit a mam pred nim aj obrovsky profesionalny respekt.. ako nestranny moderator z Kosic nemozem povedat, komu fandim :)
03.06.2011 07:47 - otázka od Simona Lučkaiová, Medzev
Ahoj Tinus, chcela by som Ti len povedat,ze velmi Ti svedci moderovanie SuperStar :) A zaujimalo by ma, ci by si osobne sla do tejto sutaze , keby si bola na mieste ludi, ktorí tam mali moznost byt ... ? Drzim palce v dalsej kariere :) papa , Simi
asi nie,Simi, moja sebareflexia by ma nepustila pred Haberu :)
03.06.2011 07:47 - otázka od mato
ahoj :-D
cau, Matko! :D

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu