Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Zanedbaná Gunčíková: Gabika, fuj, umy sa!

Gabriela Gunčíková ukázala po prenose špinavé nohy. Zobraziť galériu (5)
Gabriela Gunčíková ukázala po prenose špinavé nohy.

PRAHA/BRATISLAVA – Na takúto nohu by zrejme žiaden princ črievičku nenavliekol! Hoci je finalistka Česko Slovenskej SuperStar Gabriela Gunčíková (17) považovaná za sexsymbol súťaže, aj ona má svoje chybičky krásy. Jednu z nich odhalila po pondelkovom vyraďovaní.

Z nenápadného káčatka sa stala krásna labuť! Gabriela Gunčíková, ktorá patrí k horúcim favoritom na víťazstvo v speváckej šou, sa počas súťaže výrazne zmenila a opeknela. Hoci jej k tomu dopomohli najmä stylisti, nič to nemení na fakte, že je krásnou ženou. No i tie majú svoje chybičky krásy. Jednu z nich nechtiac odhalila aj mladá Češka po pondelkovom vyraďovaní.

Galéria: Superstar párty po vypadnutí Martina Haricha

Gabriela sa totiž po prenose vyzula z vysokých topánok. A ako sa ukázalo, nemala to robiť. Všetci prítomní si totiž ihneď všimli jej zanedbanú pedikúru a doráňané nohy. To by sa ešte dalo prehliadnuť. Neakceptovateľné však boli jej poriadne špinavé chodidlá.

Dáma sa v spoločnosti jednoducho nevyzúva, nech má akékoľvek bolesti nôh. A keď to už spraví, musí si byť istá, že má končatiny maximálne upravené a v poriadku. Snáď sa blondínka v budúcnosti podobnému faux pas vyhne. 

Gunčíková, ČS SuperStar, nohy,
Zobraziť galériu (5)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu