Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Podraz a hra s nervami divákov: Najskôr Harichov postup, potom vyhadzov!

Martin Harich v šou skončil. Odchod bral statočne. Zobraziť galériu (13)
Martin Harich v šou skončil. Odchod bral statočne. (Zdroj: TV MARKÍZA)

PRAHA/BRATISLAVA – Dramatické chvíle! Pondelkové vyraďovanie v Česko Slovenskej SuperStar bolo napínavé do posledného momentu. Postaral sa o to moderátor Leoš Mareš (32), ktorý prichystal divákom a súťažiacim nečakané prekvapenie. Domov poslal Martina Haricha, ktorého predtým posunul do zóny bezpečia.

Napätie sa dalo krájať! V pondelkových rozhodnutiach Česko Slovenskej SuperStar nikdy nebola núdza o emócie či nečakané prekvapenia z vypadnutia súťažiaceho. V tom včerajšom sa však moderátor Leoš Mareš postaral o zrejme najdramatickejšie chvíle celej súťaže. Kartami zamiešal tak, že by si diváci dokonca mohli myslieť, že šlo z jeho strany o podraz.

Mareš totiž poslal do tzv. zóny bezpečia dvoch súťažiacich - Martina Haricha  a Michala Šepsa. Vypadnúť tak mal niekto z dvojice Gabriela Gunčíková - Lukáš Adamec, ktorú porota v nedeľňajšom kole najviac vychválila. Obaja preto zostali spolu s divákmi poriadne šokovaní. Hrozilo totiž, že jeden z favoritov súťaže bude musieť šou opustiť. V momente, ako mal Mareš oznámiť, kto v hre končí pred bránami semifinále, zahlásil, že postupujú obaja a že zo SuperStar odíde jeden z dvojice, ktorú poslal do bezpečia. Nastal teda zvrat, ktorý v tej chvíli už nik nečakal.

Hoci porota spomedzi spomínaného chlapčenského dua určila na vypadnutie jednohlasne Michala Šepsa, spevácku šou opustil mladý spevák Martin Harich. Toho už raz štvorica odborníkov zachránila, keď mu udelila divokú kartu. Tentoktát mu však už nič nepomohlo.

Po vyhlásení svojho mena opustil rodák z Liptovského Mikuláša šou a zaspieval skladbu Beautiful day. Počas rozlúčky mal neustále úsmev na perách. Odchod bral statočne. Zrejme aj z dôvodu, že sa lúčil už druhýkrát.  „Ja už som vo vypadávaní profesionál. Mám déjà vu pocit. Ďakujem všetkým, čo pri mne stáli. Neplačte prosím, nie je dôvod. Ja som ukázal všetko, čo som chcel. Ďakujem aj porote, ich divoká karta je pre mňa viac ako víťazstvo v SuperStar,“ povedal Harich vo svojej rozlúčkovej reči. Čakali ste, že vypadne práve on? Vyjadrite svoj názor v diskusii.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu