Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Gunčíková v sexi šatách: Vyliezali jej prsia!

Gabriela Gunčíková mala so šatami menší problém. Zobraziť galériu (12)
Gabriela Gunčíková mala so šatami menší problém.

PRAHA - Kráska medzi "zvieratami"! Keďže Gabriela Gunčíková (17) zostala v Česko Slovenskej SuperStar ako jediná žena, stylisti poriadne podčiarkujú jej sexepíl. Naposledy od nich blondínka dostala šaty, ktoré len tak-tak zakrývali jej ženské prednosti. A pri neopatrnom pohybe sa drali von!

Gabriela Gunčíková sa nikdy netajila tým, že kedysi jej príťažlivé oblečenie vôbec nič nehovorilo. Každým ďalším kolom však získava rockerka na sexepíle - stylisti v SuperStar na nej skúšajú čoraz vyzývavejšie kúsky. 

Galéria: Superstar párty po vypadnutí Martina Haricha

Naposledy od nich dostala šaty, ktoré svojou šírkou ledva zakrývali blondínkin hrudník. Navyše, vrchná časť bola upevnená len niekoľkými šnúrkami. A tak nečudo, že si ich Gabriela musela občas napraviť, keď nechcela zostať v priamom prenose polonahá.

Najmä pri objímaní so speváckymi kolegami bola situácia mimoriadne napätá. Nakoniec sa však Gunčíkovej prsia drali von pri celkom pokojnom státí... Zaujímavé však je, že na párty po pondelkovom vyraďovaní si samotná Gabriela dala poriadne odvážny outfit. Žeby začala bojovať ženskými zbraňami?!

 

Gabriela Gunčíková na pondelkovej párty s Hanou Svobodovou - partnerkou Leoša Mareša.

Gunčíková v sexi šatách:
Zobraziť galériu (12)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu