Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

SuperStarista Ševčík skolaboval: Položil ho HIV test!

Petrovi Ševčíkovi prišlo počas testovania nevoľno. Zobraziť galériu (5)
Petrovi Ševčíkovi prišlo počas testovania nevoľno.

PRAHA – Všetkých vystrašil! Finalisti Česko Slovenskej SuperStar majú popri súťažení aj množstvo iných aktivít. Nedávno podporili celosvetovú kampaň zameranú proti ochoreniu AIDS. Súťažiaci sa pri tej príležitosti nechali aj otestovať. V prípade Petra Ševčíka (19) to však zrejme nebol ten najlepší nápad!

Zaskočený z výsledku?! Petr Ševčík si podobne ako jeho súperi nechal spraviť rýchlotest na vírus HIV, ktorý prezradí výsledok do jednej minúty. Rodákovi z Brna však behom tejto chvíle prišlo zle a vyšetrenie musel rozdýchať. Výsledok bol našťastie negatívny.

Ako Peter pre odhaleno.cz prezradil, pohľad na krv mu neprekážal. „Bolo to tým, že som celý deň nič nejedol a nepil. Zatočila sa mi hlava, občas sa mi to stáva,“ vysvetlil spevák dôvod svojej nevoľnosti. „Na chvíľku som si tu sadol a už mi je lepšie,“ dodal.

Na akcii nechýbali ani zaľúbenci Michal Šeps a Alžbeta Kolečkářová. „Zatiaľ som nemal odvahu dať sa testovať, ale kvôli Alžbete by som urobil čokoľvek,“ priznal Michal, ktorý však test napokon neabsolvoval.

Superstaristi so sebou do lekárne priniesli aj množstvo plyšových hračiek. Chcú, aby ich lekárnici rozdávali chorým deťom, ktorým rodičia prídu kúpiť lieky. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu