Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Superstarista Ševčík: Protekcia u Haberu!

Ševčík priznal, že do semifinále mu pomohol Habera. Zobraziť galériu (5)
Ševčík priznal, že do semifinále mu pomohol Habera.

PRAHA/BRATISLAVA – Výrazne mu pomohol! Keď porotca Paľo Habera (48) verí v niečí talent, urobí pre nadaného človeka maximum. Príkladom môže byť tento rok súťažiaci Petr Ševčík (19) z Brna, ktorého kat neustále obhajoval. Dokonca si nádejný spevák myslí, že za svoj postup medzi semifinalistov vďačí práve lídrovi skupiny Team.

Najobávanejší porotca Paľo Habera bez okolkov povie, čo si myslí o talente súťažiacich. Nie je žiadnym tajomstvom, že nemá problém zniesť ich pod čiernu zem. No v druhej sérii medzinárodnej šou ukázal aj svoju svetlú stránku. Niektorým totiž pomohol, hoci nepredviedli práve najpresvedčivejší výkon. Zrejme v zárodku odhalil ich potenciál do budúcnosti. 

Do tejto kategórie patrí aj semifinalista Petr Ševčík. Mladík si myslí, že vďaka Haberovi je tam, kde je. „Mám pocit, že ma pán Habera priamo katapultoval do tej 24-ky. Myslím si, že mi k tomu veľmi pomohol. Bolo na ňom vidieť, že chce, aby som to nepokazil tak ako pred rokom,“ povedal pre topky.sk Ševčík, ktorý sa vraj z predchádzajúceho ročníka, kedy vypadol v divadle, poučil.

„Hlavný rozdiel medzi mojou účasťou teraz a pred rokom a pol je v tom, že to beriem viac v pohode. Nepripúšťam si, že je to niečo vážne. A tak je to jednoduchšie. Som pokojnejší, už sa nestresujem. Beriem to skôr ako srandu,“ tvrdil spevák. 

Ako ďalej dodal, myslí si, že v tohtoročnej súťaži je veľká konkurencia. „Ženy sú úplne geniálne. Keď som ich počul spievať, tak som si povedal, že som tu omylom,“ dodal sebakriticky jeden z Haberových favoritov. Nechajme sa prekvapiť, aký výkon predvedie večer. Práve dnes sa totiž počas živého vysielania I. semifinálového kola predvedú chlapci. Ohúri Ševčík publikum a postúpi ďalej?

Čo prezradila o SuperStar moderátorka TINA?



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu