Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Rytmus strápňoval Ševčíka: Čo hovorí na urážky superstarista?!

Rytmus sa na Petrovi Ševčíkovi zabával. Zobraziť galériu (3)
Rytmus sa na Petrovi Ševčíkovi zabával.

PRAHA – Verejne ho zhodil! Súťažiaci z Česko Slovenskej SuperStar Petr Ševčík (19) sa v nedeľu večer cítil na pódiu veľmi trápne. Porotca Patrik Rytmus Vrbovský (33) si z neho v priamom prenose nemiestne uťahoval. Vraj vyzerá ako žena. Čo na to Ševčík?

V piatom finálovom kole speváckej súťaže si Rytmus opäť nekládol servítku pred ústa. Pred oboma národmi si zgustol na Petrovi Ševčíkovi. Vrbovský si totiž neodpustil poznámky týkajúce sa jeho vzhľadu. Mladý spevák podľa neho vyzerá ako dievča. Na tomto raperovom zistení sa schuti smial aj porotcovský kat Pavol Habera.

„Páni porotcovia nech sa pokojne zabávajú. Ja som voči podobnej kritike už čiastočne apatický, pretože nie je nič, čo by som z takejto kritiky mohol odniesť,“  poznamenal na adresu toho Petr, keď sme ho oslovili.

Ako sám priznal, daný moment mu nebol veľmi príjemný, čo okomentoval aj slovami: „Je pochopiteľné, že asi žiadny chlap nepočuje rád, že na pódiu vyzerá ako dievčatko. Sám asi presne neviem, čo konkrétne Patrik myslel, ale nejako zvlášť k srdcu si túto kontroverznú poznámku brať nebudem.“

Voči kritickým poznámkam sa Ševčík vôbec neohradil. „Čo sa týka mňa, nepripadám si tak. A hlavne o tom nemienim diskutovať v priamom prenose,“ vysvetlil dôvod toho, prečo porotcom neoponoval.

Za ich pocit zrejme môže aj fakt, že sa Petr do každej pesničky usiluje vložiť niečo iné. „Som človek, ktorý sa snaží o rozmanitosť. Ak má byť cenou za odlišnosť vyzerať pri jednom spôsobe podania, teda nežnom, ako dievčatko, neľutujem to. Rôznorodosť je mojím cieľom – nechcem podávať všetko podobne, aj keď neviem, či sa mi to darí,“ uzavrel.   

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu