Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Zmajkovičová utŕžila pre kauzu CT poriadnu hanbu: Ľuďom je na posmech, toto jej odkazujú!

Renáta Zmajkovičová Zobraziť galériu (2)
Renáta Zmajkovičová (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Renáta Zmajkovičová skončila ako podpredsedníčka parlamentu a znova zasadla do parlamentných lavíc ako radová poslankyňa. Okrem okresania benefitov však spolu so Zvolenskou utŕžila veľkú hanbu. Momentku z Národnej rady, kde je zachytená v zadumanej póze, sme vystavili vašej kreativite a tvorivosti a toto vzniklo!

Politika nás baví, alebo, lepšie povedané, v politike je zábava. Preto sme vymysleli prázdnu bublinu, do ktorej ste mohli vypisovať vtipné komentára a dokonca za to vyhrať knihu.

 

 

 

Väčšina reakcií bola, ako sa dalo čakať, posmešných. "noačo :), posedím si a dostanem päťnásobok platu bežného človeka :)", napísala naša čitateľka. Pridala sa k nej ďalšia s výrokom "Pssss, niekto má v hlave, ale ja mám na účte".

Ďalší pokračovali v podobno duchu. "Mne je tento štát ukradnutý, hlavne že som za vodou" či "Ooooch tak oddnes mesacne uz len 3000". Niektorí to spojili s Milošom Zemanom "Kunda sem, kunda tam...".

Ďalším nechýbala irónia. "Nevadí, aspoň si budem môcť počas rokovaní počítať bulvár, upraviť manikúru, smskovať, prípadne aj zdriemnúť...peniažky potečú aj tak. pohoda...klídek...tabáček."

Iní narážali na Zmajkovičovej iniciatívu zakázať nezdravé potraviny v školskom bufete. "Zamestnám sa v školskom bufete a budem ponúkať návod na "zdravé" pranie špinavých peňazí," napísal čitateľ.

Postupne sa pridávali ďalší a spolu sa tak objavilo na našej stránke až vyše päťsto komenetárov. Väčšina sa zhodla na tomto posolstve: "Už mám dosť nahrabané....ale aspoň si tu môžem častejšie pospať a budem to mať aj tak zaplatené!!!"

A možno že bývalej podpredsedníčke parlamentu preblysla hlavou aj takáto myšlienka. "jeden milion, druhý milión, tretí milion...." Každopádne, výber komentárov bol veľmi pestrý, no odkaz jednoznačný.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu