Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Adelina prča zo Sulíka: Dostal prasknutý balónik a lásku pre Fica!

Sulík v neobyčajnej polohe Zobraziť galériu (3)
Sulík v neobyčajnej polohe

BRATISLAVA – Do horúceho hosťovského kresla Adela show sa dnes večer posadí Richard Sulík. Dnešné nakrúcanie však nezostalo bez nečakaných situácií, podobne ako tomu bolo pri hlasovaní, ktoré pochovalo vládu.

Adela prezradila, že už raz so Sulíkom absolvovala párty a skončilo to tykaním. „Raz sme si na jednom žúre potykali,“ prezradila v relácii Adela. Sulík počas nakrúcania uviedol, že po ňom zatiaľ nikto nezačal hádzať vajíčka, kamene, čo ho zrejme teší.

Richard Sulík v Adela
Zobraziť galériu (3)

Najčastejšie vraj politik trávi čas v kúpeľni. No priznal, že sa trochu zamaskoval a zmenil imidž po hlasovaní o eurovale. Najnovšie si oholil hlavu. „Urobil som to, keď som išiel k Zlatke v nedeľu,“ dodal. Adela vo svojej talkshow aj tentoraz pripravila pre hosťa prekvapenie. Sulíkovi sa rozhodla venovať balónik.

Tesne predtým, ako mu ho podala, jej však praskol. „Mne ten balónik praskol, ale teraz sa ti viac hodí,“ skonštatovala plavovláska. Vyskúšala aj jeho odhad. Hravou formou musel uhádnuť, čo drží v ruke. Okrem iného držal nevedomky pútač s nápisom I love Fico.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu