Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Útok Jana Krausa: Česi sú krutí a bezcitní podvodníci!

Jan Kraus otvorene povedal, čo si myslí o svojom národe. Zobraziť galériu (6)
Jan Kraus otvorene povedal, čo si myslí o svojom národe.

BRATISLAVA - Prekvapil! Adela Banášová (31) bude dnes vo svojej šou hostiť nevypočítateľného Jana Krausa (58). Český moderátor nezaprel svoju povesť ani pri nakrúcaní markizáckeho programu. Podarilo sa mu totiž zaskočiť ostrieľanú moderátorku. Bez zábran skritizoval Čechov. Plavovláska nevedela, ako na to v danej chvíli zareagovať.

Toto nečakala! Adela Banášová si do svojej šou pozvala Jana Krausa, čo bolo pre ňu určite veľkou výzvou. Na chvíľu však zostala pri nakrúcaní úplne bez reči. Nadhodila totiž tému láskavého českého humoru, ktorý pobaví, ale nikoho neurazí.

Moderátor ju však okamžite vyviedol z omylu. Jeho národ vraj takúto komiku nepestuje. „Česi nie sú láskaví ani trochu. Oni sú krutí pragmatickí finančníci, ktorí sú dosť bezcitní. A tá finta s láskavým humorom je jeden z najväčších českých podvodov,” bez rozpakov povedal Kraus.

Takéto ostré slová Banášová evidentne nečakala, a tak len neveriacky pozerala. Hlavou sa jej zrejme preháňalo neskutočne veľa myšlienok, no žiadnu nevyslovila. Krausovi do monológu nijako nezasiahla. Spýtali sme sa jej preto, ako jeho kritické reči vnímala. „Ako jeden z jeho jasne vyhranených názorov,” povedala nám blondínka. 

Kraus nakoniec českú cynickosť označil za sympatickú vlastnosť. Žeby preto, že on sám privádza hostí vo svojej šou ostrými poznámkami do rozpakov?!

VIDEO: Jan Kraus ako hosť v Adela Show.

Jan Kraus v Adela Show

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu