Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Poslankyne v šatách: Chcú vyzerať ako najmocnejšie ženy sveta?

Kvetované vzory Zobraziť galériu (6)
Kvetované vzory (Zdroj: Ján Zemiar, SITA)

BRATISLAVA – Takto si to isto nepredstavovala! Michelle Obamová, manželka amerického prezidenta Baracka Obamu, je známa svojím dobrým vkusom a pravidelne boduje v rebríčkoch najlepšie oblečených celebrít. Na stretnutie s britskou kráľovnou Alžbetou II. však prišla vo svetlomodrých kvetovaných šatách, rovnaký motív i podobnú farbu si zvolila aj 85-ročná panovníčka. Keď sa obidve dámy k sebe postavili, situácia vyzerala naozaj komicky. Kvetovaný vzor oslovil aj naše poslankyne. Čo myslíte, pristane im?

Britský denník Daily Mail špekuluje o tom, že Michelle Obamová bola zrejme nervózna a až prehnane opatrne si vyberala oblečenie na stretnutie s kráľovnou. Rozhodla sa pre model za 1600 eur od návrhárky Barbary Tfank, ktorá oblieka aj speváčku Adele či herečku Angelinu Jolie. „Obamová miluje moje kvety," tvrdí návrhárka.

Americký prezidentský pár na
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)


Prvá dáma USA zrejme chcela, aby stretnutie s britskou panovníčkou prebehlo bez najmenších problémov. Michelle už totiž jedno faux pas na svedomí má, keď počas návštevy Británie v roku 2009 kráľovnú objala, čo je v rozpore s protokolom. Panovníčka sa vtedy len usmiala a objatie opätovala. Preto teraz stavila na istotu a zvolila si šaty, o ktorých vedela, že by sa mali kráľovnej páčiť. No zrejme si nemyslela, že obľúbený kvetovaný motív a dokonca aj v príbuznej farbe si vyberie samotná Alžbeta II.

Americký prezidentský pár na
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)


Americký prezidentský pár priletel do Británie včera, ich prvé kroky viedli do Buckinghamského paláca, kde ich v spomínaných šatách privítala kráľovná Alžbeta II. s manželom princom Philipom. Neskôr sa stretli aj s novými vojvodami z Cambridgu princom Williamom a princeznou Catherine, ktorí sa len pred pár dňami vrátili z medových týždňov. Zaujímavé je, že Kate si na stretnutie obliekla šaty značky Reiss za 200 eur - osemkrát lacnejšie ako tie, ktoré si zvolila prvá dáma Spojených štátov.

Americký prezidentský pár na
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)


Kvetovaný motív však nie je cudzí ani našim političkám. Starostka bratislavského Starého Mesta a poslankyňa SDKÚ Tatiana Rosová sa cez víkend ukázala na Festivale nového cirkusu Cirkuľart v dlhých bielych šatách posiatych množstvom malých kvietkov. Renáta Zmajkovičová zo Smeru zase na odovzdávanie cien Slovenka roka „prikvitla“ v čiernych šatách s hlbokým výstrihom a veľkými farebnými kvetmi.

Poslankyne v šatách: Chcú
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Ján Zemiar, Facebook)


A napokon ani poslankyňa SDKÚ Katarína Cibulková sa kvetom nebráni. Dnes do parlamentu prišla v takýchto šatách.

Katarína Cibulková
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Vladimír Labát)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu