Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Muž našiel priateľku (†44) s rozbitou hlavou: Desivé zistenie, bola to vražda!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Foto: SITA)

BRATISLAVA - Včera ráno sa mužovi naskytol desivý pohľad. Muž našiel svoju partnerku v posteli s rozmliaždenou tvárou. Pitva preukázala, že išlo o vraždu. V prípade sa začalo intenzívne vyšetrovanie, aby bol páchateľ dolapený čo najskôr.

Včera ráno bolo v jednom z bytov obytného domu na Kladnianskej ulici v Bratislave nájdené telo 44-ročnej ženy, ktoré nejavilo známok života. "Hliadky Policajného zboru vykonali na mieste v krátkom čase od prijatia oznámenia o jeho náleze v súlade so zákonom všetky potrebné procesné úkony," informoval hovorca bratislavskej polície Michal Szeiff.

Závažný zločin vraždy

Za účelom zistenia presnej príčiny smrti ženy bolo nariadené vykonanie pitvy. "Pitva preukázala, že smrť ženy nastala cudzím zavinením. S prihliadnutím na túto skutočnosť si vec v priebehu včerajšieho dňa prevzal vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave, ktorý vo vyšetrovaní tohto prípadu bude intenzívne pokračovať," uviedol Szeiff.

"V tejto súvislosti je vedené trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy," dodal hovorca s tým, že bližšie informácie vzhľadom na prebiehajúce procesné úkony nie je možné k prípadu v súčasnej dobe poskytnúť. Podľa informácií, ktoré odvysielala TV Markíza vo večerných správach mala žena na tele množstvo modrín, na jej tele boli viditeľné stopy po bitke a bola vyzlečená. Údajne si mala privyrábať súkromnými službami na zoznamke.

 

Viac o téme: VraždaBratislavaKladnianska ulica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu