Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Osud modelky Kukučovej je spečatený: Porota rozhodla, VINNÁ z vraždy!

Mária Kukučová
Mária Kukučová

MADRID - Modelka Mária Kukučová sa dnes dozvedela tú najhoršiu správu. Po dvoch rokoch súdnych ťahaníc už vie, aký trest ju čaká. Rozsudok neuniesla a počas jeho čítania sa psychicky zrútila. Prokuratúra ju nešetrila.

Ex-priateľka britského milionára Andrewa Busha bola uznaná vinnou z jeho vraždy. Podľa španielskych zákonov môže za mrežami stráviť až 22 rokov väzenia. Keď sa kráska dozvedela verdikt, jej tvár zaliali potoky sĺz. Takýto záver nečakala. Prokuratúra žiada 20 rokov väzenia, rodina mŕtveho by chcela 27 rokov a odškodnenie vo výške 200 000 eur (5,4 milióna korún). Kukučová si už vo väzení odsedela dva roky.

Bush prišiel o život vo svojej vile v španielskom pobrežnom regióne Costa del Sol. V tej dobe, v roku 2014, mal 48 rokov. Podľa obžaloby si Kukučová na bývalého klenotníka v dome počkala a zabila ho zo žiarlivosti kvôli novej známosti, Ruske Marii Kotevovej, ktorá je v prípade jediným očitým svedkom - videla, ako obžalovaná v čase vraždy vychádza z domu. 

Kukučová bola od svojho zadržania v roku 2014 a vydania Slovenskom do Španielska vo vyšetrovacej väzbe. Väčšinu času strávila v prísne stráženej väznici v Malage, neskôr ju preložili do miernejší ženskej väznice v Granade.

Viac o téme: Mária Kukučová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu