Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Emotívna spoveď Kukučovej na súde: Tieto slová ju majú zachrániť od 20 rokov väzenia

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Profimedia)

MALAGA - Krásna Slovenka, ktorú vinia z vraždy britského milionára, včera využila svoje právo a po záverečných rečiach prokurátora a obhajcu sa dostala k slovu aj ona. S plačom a lámavou španielčinou v emotívnej spovedi prosila o milosť.

"Nechcela som ho zabiť," vyhlásila po štyroch dňoch súdneho procesu v španielskej Malage. Kukučová sa triasla a plakal, keď prehovorila k porote s tým, že svojho bývalého milenca nechcela zraniť. Kukučová trvá na tom, že Bush zomrel po boji a hádke, ktoré sa medzi nimi v luxusnej vile strhli. "Je mi to veľmi ľúto. Nechcel som ublížiť Andymu. Iba som sa bránila. Bála som sa, pretože nikdy v živote sa ma nikto nepokúsil zabiť," uviedla. So slzami v očiach pokračovala: "Keby som mohla niečo zmeniť, urobím to."

Emotívna spoveď Kukučovej na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB)

Deväť porotcov v súdnej sieni ju pozorne počúvalo. "Teraz budete rozhodovať, čo sa udeje v mojom živote. Čo by ste urobil v mojej situácii?" opýtala sa. Kukučová rozprávala prostredníctvom tlmočníka, o jej prejave informoval dailystar.co.uk. V závere svojej reči dodala: "Možno by bolo lepšie, keby som zomrel ja."


Prečítajte si aj:

Prvé VIDEO Kukučovej zo súdu: Modelka prehovorila o úteku z vily smrti, so slzami a strhaná


Obžaloba tvrdí, že Kukučová Busha chladnokrvne zavraždila, dôvodom bola žiarlivosť. Prokuratúra tvrdí, že Kukučová v noci zo 4. na 5. apríla 2014 dvakrát strelila Busha (48) do hlavy a raz do ramena. Incident sa stal v jeho vile v Costa del Col v letovisku Estepona na juhu Španielska. Ak jej vinu dokážu, hrozí jej trest 20 rokov odňatia slobody. Španielsky súd by mal rozhodnúť už dnes. 

 
 

Viac o téme: Súd Mária Kukučová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu