Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Polícia pátra po dvoch nezvestnom Vladimírovi (41) a Petrovi (38)

Vladimír Čimbora (vľavo) a Peter Bartík Zobraziť galériu (3)
Vladimír Čimbora (vľavo) a Peter Bartík (Zdroj: PZ)

BRATISLAVA – Polícia pátra po dvoch nezvestných mužoch – Vladimírovi Čamborovi z Rakovej a po Petrovi Bartíkovi z Dolného Badína.

Polícia žiada o pomoc pri pátraní po 41-ročnom Vladimírovi Čimborovi z Rakovej v okrese Čadca. Na muža je vydaný zatykač pre drogovú trestnú činnosť. Ako informoval žilinský policajný hovorca Radko Moravčík, hľadaný muž sa skrýva v úmysle vyhnúť sa trestnému stíhaniu. Akékoľvek informácie, ktoré by mohli pomôcť pri jeho vypátraní, je možné oznámiť na linke 158, prípadne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Vladimír Čimbora
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: PZ)

Polícia pátra aj po Petrovi Bartíkovi

Polícia vo Zvolene sa opätovne obracia na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po nezvestnom 38-ročnom Petrovi Bartíkovi z Dolného Badína. Nezvestný 22. novembra 2014 o 11.30 hodine odišiel z miesta trvalého bydliska do Banskej Štiavnice na jazero Počúvadlo a doposiaľ nepodal o sebe a ani o svojom pobyte žiadne informácie. V nedeľu (23.11.) o 12.00 hodine bolo nájdené osobné motorové vozidlo Škoda Felícia, ktorého je vlastníkom, nájdené v katastri obce Kozí Vrbovok v okrese Krupina pri priehrade komplet zhorené. Uvedené vozidlo používal iba nezvestný. Nezvestný je gambler a  má dlžoby. Pri sebe mal mobilný telefón a osobné doklady.

Peter Bartík
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: PZ)

Popis osoby: je vysoký 182 cm, štíhlej postavy, má hnedé krátke vlasy, modré oči, na zápästí ľavej ruky má jazvu dlhú 3 cm.

Popis oblečenia: nezvestný mal naposledy na sebe oblečené čierne rifle, červenú mikinu, čierny kožený kabát, obuté mal botasky Adidas.

Viac o téme: PátraniePolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu