Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Záhadná smrť Zuzky (†21): Elegantne sa obliekla, sadla za volant a ...!

Rodičia sa domnievajú, že Zuzku niekto na lesnú cestu vylákal Zobraziť galériu (3)
Rodičia sa domnievajú, že Zuzku niekto na lesnú cestu vylákal (Zdroj: foto: tv joj)

BYTČA - Tragédia postihla rodinu 21-ročnej Zuzky. Ešte minulý týždeň si sadla za volant a s autom nešťastne spadla z drevenej lávky do rieky. Na mieste ju oživovali záchranári a previezli do nemocnice. Tam, žiaľ, zomrela. Rodina, priatelia, ale aj široká verejnosť je otrasená. Zuzkinu smrť si nedokážu vysvetliť.

Na mieste nešťastia, kde Zuzka spadla do rieky, je drevený kríž a pod ním horia sviečky. "Nedá sa to zvládnuť, keď viete, že vám to dieťa už nepríde domov," hovorí nešťastný otec pre TV Joj.

Zuzka sa chystala do ďalšieho ročníka na vysokej škole. V osudný večer bola na oslave. Ako povedali jej blízki, veľmi sa nezabávala, neustále si s niekým esemeskovala. Svojej sestrenici neprezradila, s kým si správy intenzívne vymieňa. Okolo jedenástej z večierka odišla domov. Tam sa prezliekla do elegantných šiat a počas telefonovania z domu náhle vybehla. "Zobrala auto a išla smerom do Petrovíc skratkou," spomína na osudnú noc Zuzkin otec.

Záhadná smrť Zuzky (†21):
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: foto: tv joj)

Jeho dcéra okolie dobre poznala, no pre svoju jazdu si vybrala horšiu trasu. Rodičia sú presvedčení, že sa istotne mala s niekým stretnúť. Ako povedal otec, Zuzka nikdy nešla cestou cez most, z ktorého spadla. Podľa neho sa tam akosi ocitla, alebo ju niekto na lesnú cestu vylákal. 

Drevený most, cez ktorý chcela prejsť na aute, váhu neudržal a zrútil sa do rieky. Dievčina bola vo Forde pripútaná. Z auta ju vybrali až hasiči. Pod vodou bola približne 15 minút.  

Záhadná smrť Zuzky (†21):
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: foto: tv joj)

Na miesto dorazili privolaní záchranári a okamžite ju začali oživovať. Ako informoval hovorca záchranárov Boris Chmel, mladú vodičku vo vážnom stave na umelej pľúcnej ventilácii previezli do žilinskej nemocnice. Tam vydýchla naposledy.

Doteraz sa nenašla Zuzkina kabelka, čo je pre rodičov veľkou záhadou. Domnievajú sa, že za tragédiou mohlo byť aj niečo iné ako nešťastná náhoda. Polícia momentálne čaká na výsledky súdnej pitvy.   

 
  

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu