Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Otec, mama a tri deti zomreli v jeden deň v jednej izbe: Zúfalá polícia nevie, čo ich zabilo!

Miesto tragédie Zobraziť galériu (3)
Miesto tragédie (Zdroj: usnews.com, kutv.com)

SPRINGVILLE - Americkým štátom Utah otriasla nepochopiteľná tragédia. Z dosiaľ neznámych príčin tam zomrelo päť členov jednej rodiny. Polícia je momentálne bezradná a netuší, čo mohlo stáť za týmto nešťastím.

Nikto si nevie vysvetliť, čo sa mohlo stať. Pred vyšetrovateľmi stojí ťažká úloha objasniť príčinu úmrtia piatich ľudí v meste Springville, ku ktorým došlo počas uplynulého víkendu. Konkrétne ide o otca Benjamina Stracka (†37), matku Kristi (†36), synov Bensona (†14) a Ziona (†11) a dcéry Emery (†12).

Otec, mama a tri
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: usnews.com, kutv.com)

Telá nebohých príbuzných našiel ďalší syn v sobotu večer v jednej spálni. Privolaní požiarnici vstúpili do domu v ochranných oblekoch pre prípad, že by obete boli otrávené oxidom uhoľnatým, no žiadny smrteľný plyn sa vo vnútri nenašiel.

Otec, mama a tri
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: usnews.com, kutv.com)

Predbežná pitva taktiež vylúčila možnosť, že išlo o vraždu, alebo že by obete prišli o život v dôsledku nejakého násilného útoku. "Ďalším krokom bude analýza krvných vzoriek, aby sme mohli zistiť, čo zabilo týchto piatich ľudí," uvádza sa v stanovisku miestneho súdneho lekára.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu