Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Luxusný návrat trnavskej sexbomby: Limuzína a šampanské!

Michaelu čakalo na letisku prekvapenie. Zobraziť galériu (10)
Michaelu čakalo na letisku prekvapenie.

BRATISLAVA/SCHWECHAT – Vo veľkom štýle! Michaela Gašparovičová (19) sa včera popoludní vrátila z albánskej Tirany. Tam sa konala medzinárodná súťaž krásy Miss Globe 2011, kde získala druhé miesto. Pri príchode na letisko sa rodáčka z Trnavy postarala o poriadny rozruch. Okrem toho, že z nej cestujúci nedokázali spustiť oči, pútal pozornosť aj štýlový automobil, ktorý tam na ňu čakal!

Odmena za úspech! Trnavčanka Michaela Gašparovičová sa včera po dvoch týždňoch vrátila z Albánska, kde sa zúčastnila medzinárodnej súťaže krásy. Keďže sa jej v konkurencii 48 krások podarilo uspieť, pri prílete na ňu čakalo príjemné prekvapenie. A my sme boli pri tom!

Michaela sa z viedenského letiska odviezla luxusnou 9-metrovou limuzínou bielej farby. Spoločnosť jej robil priateľ Milan a taktiež aj Jozef Oklamčák, ktorý blondínku na medzinárodnú súťaž vyslal a bol jedným z členov poroty. V priestoroch vozidla si všetci spoločne pripili kvalitným šampanským.

„Bolo to veľmi príjemné prekvapenie, keď povedali moje meno. Bola som veľmi šťastná,“ priblížila nám svoje pocity z úspechu v Albánsku Trnavčanka. Keďže jej celkové víťazstvo v súťaži uniklo len o jeden hlas, neskrývala sklamanie. „O to viac ma hnevá, že to bol iba bod,“ povedala smutne.

Aj napriek tomuto faktu má mladá študentka za sebou samé príjemné chvíle. „Neustále sme chodili na výlety a všade sme zažili kopec srandy. Páčila sa mi aj návšteva u prezidenta,“ pochvaľovala si pobyt v Tirane Michaela. Tá doma dlho nepobudne. Už v pondelok totiž odlieta na súťaž Miss Model Of the World, ktorá sa koná v Číne. Možno odtiaľ sa už vráti s korunkou Miss.

Michaela Gašparovičová bude online už dnes o 11:00. Viac TU.

Sledujte Topky TV: Takto to pri Michaelinom príchode vyzeralo. Rozhovor s prvou vicemiss.

Miss Letisko 2

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu