Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sexbomba z Trnavy dobýja Áziu: Miestni z nej šaleli!

Michaela Gašparovičová najnovšie ohúrila Aziatov. Zobraziť galériu (6)
Michaela Gašparovičová najnovšie ohúrila Aziatov.

BRATISLAVA – Ohurovala na každom kroku! Slovenka Michaela Gašparovičová (20) má na konte viacero úspechov zo svetových súťaží krásy. Rodáčke z Trnavy sa najnovšie podarilo zaujať aj obyvateľov Kirgizska, kde sa svojou prítomnosťou postarala o poriadny rozruch. Prívetiví Aziati sa išli z našej krásky doslova zblázniť.

Michaela Gašparovičová v týchto dňoch bodovala v Kirgizsku, kam si ju pozval Svetový kongres krásy v spolupráci s vládou krajiny. Blondínka ako jediná predstaviteľka Európy reprezentovala Slovensko. Zaujímavé tiež je, že sa stala sa tvárou kampane na svetovú súťaž World Beauty & Model Festival, ktorej sa každý rok zúčastní viac ako 50 krajín.

Michaela mala podľa vlastných v Kirgizsku veľmi bohatý program. „Absolvovala som veľa fotení a konferencií. Zúčastnila som sa aj viacerých stretnutí s vládnymi predstaviteľmi krajiny a tiež s obyčajnými ľuďmi, ktorí boli veľmi priateľskí,“ prezradila nám o potulkách Áziou Michaela. Blondínka okrem toho zasadla do poroty Miss Bikiny Kirgizska, kde okrem nej pozvali len modelku z Kolumbie.

Plavovláska bola pre miestnych mužov výnimočným zjavom, nakoľko sú tam zvyknutí na iné typy žien. Kamkoľvek sa pohla, prenasledovali ju zvedavé pohľady. „Ľudia na mňa pozerali, ako keby som bola z inej planéty,“ povedala nám so smiechom.

Michaela Gašparovičová je zverenkyňou odborníka na ženskú krásu Jozefa Oklamčáka. Prvý úspech zaznamenala koncom minulého roka, keď na súťaži Miss Globe 2011 obsadila druhé miesto. Len pred pár mesiacmi si domov priniesla prvenstvo z Turecka, kde sa stala víťazkou súťaže World League Beauty and Fashion. Nechajme sa prekvapiť, čím nás poteší nabudúce.

Michaela Gašparovičová si pobyt v Kirgizsku užívala.
Zobraziť galériu (6)
Michaela Gašparovičová si pobyt v Kirgizsku užívala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu