Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Odborník na ženskú krásu Oklamčák: Šialená silvestrovská stávka!

Jozef Oklamčák sa kúpal v mínusových teplotách. Zobraziť galériu (8)
Jozef Oklamčák sa kúpal v mínusových teplotách.

BEŠEŇOVÁ – Bláznivý nápad! Zverenkyne Jozefa Oklamčáka (54) žali počas uplynulých mesiacov množstvo úspechov na medzinárodných súťažiach krásy. Tútor missiek a modeliek sa preto rozhodol, že vydarený rok ukončí výnimočným spôsobom. Svoj pomerne odvážny návrh zrealizoval počas silvestrovskej noci!

Netradičná oslava! Jozef Oklamčák bude na uplynulý rok spomínať len v tom najlepšom. Jeho zverenkyniam sa totiž na svetových súťažiach krásy mimoriadne darilo. Riaditeľ produkčnej spoločnosti si medzinárodné úspechy pripomenul aj na Silvestra. Oslavu zakončil odvážnym nápadom, ktorým zaskočil viacerých svojich blízkych.

Odborník na ženskú krásu sa totiž na prelome rokov vykúpal vo vonkajších bazénoch kúpaliska. Od bláznivého nápadu ho neodradili ani mínusové teploty. „Na počesť mojich minuloročných úspechov som chcel urobiť niečo výnimočné,“ povedal nám k tomu Oklamčák. Na odvážnu stávku nahováral aj kamarátov, s ktorými si posledný deň v roku užíval.

Jediný, kto nabral odvahu a pridal sa k Jozefovi, bol jeho syn Roman. „Nebola to sranda vyzliecť sa do plaviek v mínusových teplotách a vliezť do vody. Nakoniec som bol príjemne prekvapený, že v bazénoch bolo niekoľko desiatok iných odvážlivcov,“ uzavrel Oklamčák.

Medzinárodné úspechy Jozefa Oklamčáka a jeho krások

Michaela Gašparovičová získala začiatkom novembra titul I. Vicemiss Globe 2011. (viac info TU.)

Česká modelka Michaela Dihlová sa dostala medzi TOP 5 v súťaži Miss Model of the World v Číne. Vďaka tomu je zaradená aj medzi finalistky budúceho ročníka Českej Miss 2012.

Jana Mrázová koncom roka získala titul Najlepší úsmev na súťaži Miss Tourism Queen International.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu